DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,370,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

34 Yaşındaki Caner Erkine Sürpriz Takımdan Teklif
  • Haber Ab
  • Spor
  • 34 Yaşındaki Caner Erkine Sürpriz Takımdan Teklif

34 Yaşındaki Caner Erkine Sürpriz Takımdan Teklif

ABONE OL
Aralık 27, 2022 12:23
34 Yaşındaki Caner Erkine Sürpriz Takımdan Teklif
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile yollarını ayırdıktan sonra hangi takıma gideceği merakla beklenen Caner Erkin ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. 34 yaşındaki sol bek ile İtalya Serie A ekibi Lazio’nun ilgilendiği ve bonservisi elinde olan oyuncuya fırsat gözüyle bakıldığı bildirildi.

Son olarak Süper Lig’den Fatih Karagümrük’ün formasını giyen Caner Erkin’in adı, İstanbul ekibinden ayrıldıktan sonra Beşiktaş ve İspanyol takımlarıyla anılmıştı. Deneyimli sol bek ile ilgili ortaya atılan yeni iddia ise gündem oldu.

LAZIO, CANER ERKİN İÇİN DEVREDE

Corriere dello Sport’un haberine göre, Ekonomik anlamda zor günler geçiren Lazio, Fatih Karagümrük ile yolları ayıran Caner Erkin ile ilgileniyor. İtalyan ekibi bonservis ödemeyeceği için transfere fırsat gözüyle bakarken, Serie A’da uygulanan AB dışı oyuncu sınırı kuralı nedeniyle de çekimser yaklaşıyor.

KARAGÜMRÜK’TE ASİSTLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Vitor Pereiera’nın Fenerbahçe’nin başına geçtiği 2021 yazında sarı-lacivertlilerden ayrılan Caner Erkin, Fatih Karagümrük’ün yolunu tutmuştu. 34 yaşındaki sol bek İstanbul ekibinde bu sezon 12 maça çıkarken 6 asist yapma başarısı gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.