DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Hazırlıklarına Macaristan Deplasmanında Başlıyor
  • Haber Ab
  • Spor
  • A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Hazırlıklarına Macaristan Deplasmanında Başlıyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Hazırlıklarına Macaristan Deplasmanında Başlıyor

ABONE OL
Mart 21, 2024 16:08
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Hazırlıklarına Macaristan Deplasmanında Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takım, Puskas Arena’da Macaristan ile Karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesinde hazırlık maçlarına Macaristan deplasmanında başlıyor. Yarın TSİ 22.45’te Puskas Arena’da oynanacak karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonu’ndan Bartosz Frankowski düdük çalacak. Yardımcılıkları ise Marcin Boniek ve Jakup Winkler üstlenecek.

Yeni İsimler A Milli Takım Kadrosunda

Maceraya 4 yeni isim dahil edildi. Almanya Bundesliga 2’de Nürnberg forması giyen Can Uzun, Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, Alanyaspor’dan Oğuz Aydın ve Ajax’ta forma giyen Ahmetcan Kaplan, milli takımın kadrosuna ilk kez davet edildi.

Arda Güler ve Enes Ünal Kadroya Döndü

Arda Güler ve Enes Ünal, uzun bir aradan sonra tekrar milli takım kadrosunda kendilerine yer buldular. Enes Ünal, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrasında neredeyse bir yıl sonra kadroya dahil edilirken, Arda Güler de Real Madrid’den sonra milli formayı giymenin sevincini yaşıyor.

Ay-Yıldızlılar Avusturya’ya Geçecek

Macaristan maçı sonrasında yurda dönmeyecek olan milliler, Avusturya maçının hazırlıklarını da Macaristan’da sürdürecek. Hazırlık maçlarında karşılaşacakları iki rakip, Avrupa Şampiyonası’nda da mücadele edecekler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.