DOLAR 32,3153 -0.16%
EURO 34,8857 0.17%
ALTIN 2.388,92-0,32
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD’de Plano Belediye Başkanı Türk Çocuklara Koltuğunu Devretti
  • Haber Ab
  • Dünya
  • ABD’de Plano Belediye Başkanı Türk Çocuklara Koltuğunu Devretti

ABD’de Plano Belediye Başkanı Türk Çocuklara Koltuğunu Devretti

ABONE OL
Nisan 23, 2024 18:21
ABD’de Plano Belediye Başkanı Türk Çocuklara Koltuğunu Devretti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teksas Eyaleti’ndeki Belediye Başkanı Türk Çocuklara Jest Yaptı

Plano, ABD’nin Teksas eyaletinde bulunan büyük şehirlerden biri olan John Muns, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle koltuğunu Türk çocuklara devretti. Türk toplumunu temsil eden “Turkish Society of Texas (TURKSOTX)” derneği, bu özel günde Plano Belediye Başkanı Muns’u ziyaret etti.

Çocuklarla Keyifli Bir Ziyaret Gerçekleşti

Plano Belediye Başkanı John Muns, 5-12 yaş arasındaki Türk çocuklarını ağırlayarak onlarla sohbet etti ve hediyeler verdi. Muns, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak adına başkanlık koltuğunu temsili olarak bu özel çocuklara devretti.

Plano’da 23 Nisan Coşkusu

Belediye Başkanı Muns, 5 yaşındaki Deniz Gürman’ın kentte çocuklar için planlanan etkinlikleri sorması üzerine, Plano’da 23 Nisan’ın bir bayram olarak kutlanacağını ve bu amaçla bir bildiri yayımladıklarını belirtti. Muns, bayramın ilan edilmesiyle ilgili bildiriyi TURKSOTX Başkanı Şaduman Gürbüz’e takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.