DOLAR 32,3383 0.17%
EURO 35,1981 0.01%
ALTIN 2.245,040,08
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdülkadir Göncü Kimdir ve Başarıları Nelerdir?

Abdülkadir Göncü Kimdir ve Başarıları Nelerdir?

ABONE OL
Kasım 26, 2022 11:22
Abdülkadir Göncü Kimdir ve Başarıları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun seneler inşaat sektöründe faaliyetlerde bulunan Abdülkadir Göncü Şanlıurfa başta olmak üzere ülke genelinde birçok inşaat projesini başarıyla tamamlamıştır. 1982 yılında Göncü İnşaatın kuruluşunu gerçekleştiren Abdülkadir Göncü ülke genelinde yer altı ve üstü yüzlerce projenin başarıyla tamamlanmasını sağlamıştır. Şanlıurfalı iş insanı bulunduğu şehrine de birçok proje kazandırmış ve bu projelerin yapımlarında dönem dönem 100 ila 500 kişiyi bulan personeller çalıştırmıştır.

Yardımsever kimliğiyle ön plana çıkan iş insanı bugüne dek bir çok sivil toplum kuruluşuyla faaliyetlerde bulunmuştur. Şanlıurfa’ya kazandırdığı okullar ile halkın büyük takdirini toplamış ve başarılarıyla günümüze dek adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Tam bir hayvansever olan Abdülkadir Göncü sokak hayvanlarının aşılanmasında ve gıda tedarikinde öncülük yapmıştır.

Uzun yıllardır ticari faaliyetlerde bulunan Abdülkadir Göncü inşaat sektörünün yenilikçi bir yapıda ilerlemesi halinde başarılı olacağını belirtmiştir. Takım liderliğini iyi yapabilen ve projelerini her koşulda başarıyla sonuçlandıran Abdülkadir Göncü’nün bugüne dek tamamladığı bazı projeleri sizler için araştırdık. Polis lojmanları, Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı, M. Aziz Parmaksız İlköğretim Okulu İnşaatı, Çeaş Şanlıurfa Anadolu Lisesi İnşaatı, Birecik Endüstri Meslek Lisesi inşaatı gibi projelere ulaştık. Abdülkadir Göncü ile ilgili sosyal medya hesaplarını araştırdığımızda ise aşağıda bazı adreslere ulaştık. Daha fazla iş insanı tanımak için bizimle irtibatta kalmaya devam edin.

Twitter : https://twitter.com/Abdulkadir_Gnc

Instagram : https://www.instagram.com/abdulkadir.goncu1/

Linkedin : www.linkedin.com/in/abdulkadirgoncu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.