DOLAR 32,3761 0.15%
EURO 35,0512 -0.16%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2271728-0,60%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adı Galatasaray İle Anılan Talisca Ters Köşe Yaptı
  • Haber Ab
  • Spor
  • Adı Galatasaray İle Anılan Talisca Ters Köşe Yaptı

Adı Galatasaray İle Anılan Talisca Ters Köşe Yaptı

ABONE OL
Mart 28, 2023 10:28
Adı Galatasaray İle Anılan Talisca Ters Köşe Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr’da oynayan Beşiktaş’ın eski futbolcusu Anderson Talisca’nın Galatasaray ile el sıkıştığı iddia edilmişti. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Brezilya oyuncunun Avrupa’da bir takımda oynama isteği nedeniyle Al Nassr’dan ayrılacağı konuşuluyordu. Talisca için yeni bir gelişme yaşandı…
Hemen hemen her transfer döneminde adı Süper Lig devleriyle anılan Talisca’nın Galatasaray ile anlaştığı ve sezon sonunda sarı-kırmızılı formayı giyeceği iddia ediliyordu. Talisca için taraftarları heyecanlandıracak bir ilerleme yaşandı.

GALATASARAY İLE ANLAŞTI
Galatasaray ile Talisca sözlü anlaşmaya vardığı yazılmıştı. Bu sezon 16 maçta 14 gol katkısı yapan Brezilya oyuncunun Galatasaray forması giymeye çok yakın olduğu iddia edilmişti.

İLGİNÇ BİR İDDİA GÜNDEME DÜŞTÜ
Talisca’nın maaşından feragat ederek, sezon sonunda takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu yazıldı. Fakat Talisca’nın yeni durağının ülkesi Brezilya olacağı öğrenildi. Maaşında büyük indirim yaparak Brezilya’ya dönmeyi düşünen yıldız oyuncu herkesi ters köşe yaptı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.