DOLAR 32,5882 0.33%
EURO 34,8184 0.19%
ALTIN 2.509,431,02
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahlat Ağacı’nın Seydi Karakteri Abdurrahman Tutar

Ahlat Ağacı’nın Seydi Karakteri Abdurrahman Tutar

ABONE OL
Mart 11, 2022 12:52
Ahlat Ağacı’nın Seydi Karakteri Abdurrahman Tutar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan’da 1995 yılında dünyaya gelen Abdurrahman Tutar, şimdiye kadarki oyunculuk deneyimleriyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Genç yaşta oyunculuk ve tiyatro alanında kendini kanıtlayarak mesleki olarak da buradan ilerlemeye devam etmektedir. 2009 yılından itibaren mesleki yaşantısına amatör bir şekilde başlamış ve her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmiştir. 2018 yılında ise Channes Film Festivali filmi olan Ahlat Ağacı’nda Seydi karakterine hayat vermiştir. Böylece birçok kişi tarafından da tanınmaya başlanmıştır.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama öğrenimi görmüş olan Tutar, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden mezundur. Birçok dönem üniversitelerde çeşitli tiyatro ve sanat toplulukları oluşturmuştur. 2017 yılında Morris Tiyatro oluşumuyla birikimlerini de yeni nesle aktarmaya çalışmıştır.

Sosyal Medyada Abdurrahman Tutar

Yaptığı çalışmalar ve mesleki deneyimleriyle birlikte Abdurrahman Tutar, sosyal medyada da bilinen isimlerden biridir. Sürekli olarak aktif bir şekilde sosyal medya hesaplarından takipçilerine paylaşımlar gerçekleştirmektedir. Genç bir yaşta büyük deneyimler ve fırsatlar yakalamasıyla beraber tüm tecrübelerini de takipçilerine aktarmaktadır.

Abdurrahman Tutar hakkında daha fazla bilgi almak için sosyal medya hesaplarına göz atmanız yeterli olacaktır. Tiyatro, oyunculuk ve set çalışmalarının hepsini görsel veya video içeriği olarak aktarmaya devam etmektedir. Gittiği turneleri de takipçilerine en yakından paylaşarak ilgi görmeyi ve beğeni almayı sürdürüyor. Birçok farklı sosyal medya mecrasından Abdurrahman Tutar’ı takibe alabilirsiniz.

Sosyal Medya Linkleri:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.