DOLAR 32,5308 0.17%
EURO 34,9304 0.12%
ALTIN 2.439,540,23
BITCOIN 2044474-1,24%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amy Winehouse’un Hayatı, Kuzey Londra’dan Megastara Yolculuk
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Amy Winehouse’un Hayatı, Kuzey Londra’dan Megastara Yolculuk

Amy Winehouse’un Hayatı, Kuzey Londra’dan Megastara Yolculuk

ABONE OL
Nisan 8, 2024 23:03
Amy Winehouse’un Hayatı, Kuzey Londra’dan Megastara Yolculuk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Filmde Winehouse’un Hayatı Anlatılıyor

Amy Winehouse, kısa ömründe bir müzik efsanesi haline gelmiş olsa da sorunlu kişisel hayatıyla da sıklıkla gündeme gelmiştir. Blake Fielder-Civil ile olan ilişkisi magazin basınında yoğun ilgi görürken, şarkıcının hayatı da yakından takip ediliyordu.

Back to Black Filmindeki Yönetmen Kim?

Yeni çekilen “Back to Black” filmi, Winehouse’un hayatını anlatıyor ve yönetmen koltuğunda oturan Sam Taylor-Johnson, filmdeki kötü adamların eski kocası değil, “paparazziler ve bağımlılık” olacağını belirtiyor. Film, Winehouse’un Kuzey Londra’dan uluslararası bir megastara dönüşümünü konu alıyor.

Marisa Abela ve Jack O’Connell Filmde Rol Alıyor

Barbie filminde de rol alan Marisa Abela, Amy Winehouse’u canlandırıyor. Abela’ya, Fielder-Civil rolünü canlandıracak Jack O’Connell eşlik ediyor.

Yönetmenin Açıklamaları

Sam Taylor-Johnson, Amy Winehouse’un ailesini ziyaret ettikten sonra filmi çekmeye karar verdiğini ve Winehouse’un hayatına saygı göstermeyi amaçladığını belirtiyor. Yönetmen, filmde Winehouse’un müzikal dehasını göstermek ve seyircilerin onun şarkılarını dinlemesini sağlamak istediklerini vurguluyor.

Medyanın Winehouse Üzerindeki Etkisi

Filmde medyanın Winehouse’u takip etmesi ve paparazzilerin ona mobbing yapması da geniş bir şekilde ele alınıyor. İki oyuncu da Winehouse’un müzikal yeteneğini ve kişiliğini en doğru şekilde yansıtmak için büyük bir sorumluluk hissettiklerini söylüyor.

Winehouse’un Müziğinin Yeniden Keşfi

Yönetmen, Winehouse’un bu filmi izlemesi durumunda nasıl hissedeceğini merak ettiklerini belirtirken, umarım onun için bir hediye olacağını ve gurur duyacağını ifade ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.