DOLAR 34,2268 0.11%
EURO 37,3352 0.24%
ALTIN 2.928,840,08
BITCOIN 22861900,75%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berna Laçin Hastaneye Kaldırıldı, Tüm Oyunları İptal Etti
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Berna Laçin Hastaneye Kaldırıldı, Tüm Oyunları İptal Etti

Berna Laçin Hastaneye Kaldırıldı, Tüm Oyunları İptal Etti

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 23:06
Berna Laçin Hastaneye Kaldırıldı, Tüm Oyunları İptal Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Berna Laçin Acil Ameliyat Olacak

Türk tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Berna Laçin, tek kişilik oyunu için Denizli’nin Pamukkale ilçesine giderken aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle tüm oyunlarını iptal etmek zorunda kalan Laçin, durumu Instagram hesabından duyurdu.

Omurilik Sorunu Nedeniyle Ameliyat Olacak

Berna Laçin, acil olarak ameliyata alınacağını açıkladığı mesajında, yaşadığı omurilik sorununun ciddi bir tehlike oluşturduğunu ve yürüme yeteneğinin dahi yasaklandığını belirtti. Laçin, “Bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti, ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor.” ifadelerini kullanarak izleyicilerinden özür diledi ve dualarını beklediğini ifade etti.

Hayranlarına Teşekkür Etti

Açıklamasında hasta ziyaretlerini kabul edemeyeceğini belirten Berna Laçin, doktorlarla görüşme halinde olduğu için telefonlara cevap veremediğini ve herkesin merak etmemesini rica etti. Laçin, sevenlerine “İyi günlerde görüşmek üzere, o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler, saygılar.” diyerek mesajını noktaladı.

Bu beklenmedik gelişme üzerine sevenleri ve hayranları, Berna Laçin’in sağlığı için endişe ve dualarını iletiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.