DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN 22769010,24%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu 23 Nisan’da Çocuklarınıza “Sağlıklı Yaşam” Hediye Edin
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Bu 23 Nisan’da Çocuklarınıza “Sağlıklı Yaşam” Hediye Edin

Bu 23 Nisan’da Çocuklarınıza “Sağlıklı Yaşam” Hediye Edin

ABONE OL
Nisan 20, 2022 08:25
Bu 23 Nisan’da Çocuklarınıza “Sağlıklı Yaşam” Hediye Edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi Zade Vital, tüm ailenin sağlıklı yaşam destekçisi olmaya devam ediyor. Miniza serisinde yer alan 5 farklı ürün ile çocukların bütünsel sağlığını desteklerken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için de sağlıklı bir hediye alternatifi oluyor.

 

MİNİZA DESTEĞİ DE TAM LEZZETİ DE

 

Özellikle okul döneminde çocuklar değişen beslenme alışkanlıkları ve kalabalık ortamlarda bulunmak gibi pek çok sebepten sağlık sorunları yaşayabiliyorlar.

 

Miniza Power’da bulunan çinko, selenyum, C vitamini ve D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken, C vitamini ayrıca yorgunluk ve bitkinliğin azalmasını da destekliyor. Arıların ürettiği en değerli ürünlerden biri olan propolis, binlerce yıllık şifa kaynağı çörek otu yağı, zeytin yaprağı ekstresi ile zenginleştirilmiş içerikle Miniza Power miniklere zorlu koşullarda kalkan oluyor.

 

Miniza Serisi’nin Yer Fıstığı Yağı ile desteklenmiş Omega 3 bileşenleri çocukların sağlıklı bir şekilde gelişmesini destekliyor ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını edinmelerine yardımcı oluyor. Çörek Otu Yağı destekli Omega 3 Balık Yağı, alerjik bünyeli çocukların semptomlarını rahatlatmaya yardımcı olurken, içeriğindeki EPA ve DHA çocukların beyin fonksiyonlarının gelişimini olumlu yönde etkiliyor.

 

MİNİZA İLE İÇİNDEKİ GÜCÜ KEŞFET

 

Zade Vital Miniza Sistifix ise C vitamini içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken yüksek oranda proantosiyanidin içeren turnayemişi ekstresinin etkisiyle üriner sağlığın korunmasını destekliyor.

 

Miniza Multi Multivitamin ise formülünde yer alan vitamin ve mineraller ile çocuklarda normal büyümeyi ve kemik gelişimini destekliyor. Vitamin B12, B6, C ve Selenyum ve Çinko ise bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.