DOLAR 32,5265 0.03%
EURO 34,8643 0.54%
ALTIN 2.428,33-0,17
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BURBERRY İLKBAHAR/YAZ 2022 GÖZLÜK KOLEKSİYONU

BURBERRY İLKBAHAR/YAZ 2022 GÖZLÜK KOLEKSİYONU

ABONE OL
Nisan 26, 2022 08:14
BURBERRY İLKBAHAR/YAZ 2022 GÖZLÜK KOLEKSİYONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burberry’nin kadın ve erkek için İlkbahar/Yaz 2022 gözlük koleksiyonu, modern stillerle tasarlanan büyük boyutlu silüetlerde modaevinin imzası haline gelmiş unsurları sergiliyor. Koleksiyon, geçişkenliği ve kendini ifade etme gücünü vurgulayarak feminenlik ve maskülenlik anlatılarıyla kimlik konseptini keşfediyor. Geleneksel, ikonik silüetlere meydan okuyan ve bunların yapısını bozup baştan inşa ederek güçlü ve çarpıcı stiller ortaya koyan koleksiyon, gençlere özgü, duyulardan beslenen bir enerjiyle dolup taşıyor. Koleksiyonun ilhamı, klasik Olympia çantasında yer alan parçalar gibi Burberry ikonlarından geliyor. Üretimi İtalya’da yapılan koleksiyonda selüloz ve Hint yağı gibi yenilenebilir kaynaklardan elde edilen biyolojik malzemelerle imal edilmiş çerçeve ve lensler kullanılıyor, biyo-asetat çerçeveler ise biyolojik olarak çözünebilir bir yapıya sahip.

BE 3132 

Sapındaki Icon stripe ile öne çıkan model 1960’lar ilhamlı büyük boyutlu silüeti ile tasarlandı. Degrade kahverengi lenslerle altın kaplamalı çerçeve, degrade pembe lenslerle pembe altın kaplamalı çerçeve ve mor lenslerle altın kaplama çerçeveden oluşan üç farklı rengi bulunuyor.

BE 3133 

Sapındaki Icon stripe ile öne çıkan model büyük boyutlu kare çerçevesi ile koleksiyonun dikkat çeken bir diğer modeli. Mavi lenslerle altın kaplama çerçeve, degrade kahverengi lenslerle pembe altın kaplamalı çerçeve, degrade açık mavi lenslerle altın kaplamalı çerçeve ve siyah lenslerle altın kaplama çerçeve modelin renkleri arasında yer alıyor.

BE 3135 

Burberry’nin yeni koleksiyonunda yer alan model, göze çarpmayan logo detayına sahip pilot stil güneş gözlüğü ile farkını ortaya koyuyor. Modelin renkleri arasında açık mavi lenslerle altın kaplamalı çerçeve, sarı lenslerle paladyum kaplama çerçeve, siyah lenslerle paladyum kaplama çerçeve ve yeşil lenslerle altın kaplama çerçeve renk alternatifleri arasında.

BE 4358 

Sapındaki kabartmalı logomuzla öne çıkan model, enjeksiyon malzemeden üretilen kare çerçevesi ile sezonun ikonik modeli olmaya aday. Modelin sarı lenslerle siyah çerçeve ve siyah lenslerle siyah çerçeveden oluşan iki rengi bulunuyor.

BE 4359 

Biyo lenslerle birlikte ekose desenli model biyo-asetat malzemeden işlenmiş dairesel çerçevesi ile tasarlandı. Modelin kyu kahverengi degrade lenslerle huş ağacı kahverengisi ekose desenli çerçeve, aynı ton kahverengi lenslerle kahverengi çerçeve ve koyu gri degrade lenslerle siyah çerçeve renkleri bulunuyor.

BE 4361 

Burberry’nin Olympia çantasından ilham alan paladyum kaplama detaylara sahip, asetat malzemeden işlenmiş model cüretkâr bir kedi gözü çerçeve ile koleksiyonda yerini alıyor. Model siyah lenslerle siyah çerçeve, kahverengi degrade lenslerle koyu renkli kaplumbağa deseni çerçeve ve koyu gri degrade lenslerle siyah çerçeve renklerle tasarlandı.

BE 4362 

Düz kaş hattıyla stil kazanan, asetat malzemeden işlenmiş kare çerçeve modeli Burberry logosu ve Olympia çantasından ilham alan paladyum kaplama detaylarla öne çıkan bir tasarım. Model kahverengi degrade lenslerle koyu renkli kaplumbağa deseni çerçeve, siyah lenslerle geyik postu baskılı çerçeve, şarap rengi degrade lenslerle şarap rengi çerçeve renkleri ile öne çıkıyor.

BE 4364 

Biyo bazlı lenslerle biyo-asetat malzemeden işlenmiş kare çerçeve. Kahverengi degrade lenslere ve huş ağacı kahverengisinde ekose desenine sahip çerçeve. Siyah lenslerle siyah çerçeve. Siyah lenslerle tek renk çerçeve. Gri degrade lenslerle siyah ve ekose deseni çerçeve. Koyu gri degrade lenslerle siyah beyaz ekose desenli çerçeve.

BE 4369 

Burberry’nin keşif ruhundan ilham alan, enjeksiyon malzemeden yapılmış, yüzü saran yapıda çerçeve tarzı ile fark yaratıyor. Bu cesur ve sportif silüet, ilk kez Riccardo Tisci’nin İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda beğeniye sunuldu. BE 4369 modelinin renkleri arasında koyu gri lenslerle logo detayı sergileyen gri çerçeve, turuncu lenslerle logo detayı sergileyen siyah çerçeve, turuncu lenslerle logo detayı sergileyen turuncu çerçeve ve pembe lenslerle logo detayı sergileyen pembe çerçeve bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.