DOLAR 32,5166 0.15%
EURO 34,8891 0.02%
ALTIN 2.437,800,15
BITCOIN 2044474-1,24%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’ların Ruhunu Yaşatan Mekan
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’ların Ruhunu Yaşatan Mekan

Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’ların Ruhunu Yaşatan Mekan

ABONE OL
Nisan 15, 2024 23:02
Bursa’da Nostaljik Bir Kafe: 90’ların Ruhunu Yaşatan Mekan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram Özdoğan, Çocukluk Yıllarını Hatırlatan Bir Kafe Açtı

Bursa’da işletmecilik yapan Bayram Özdoğan, nostalji tutkunu olarak iki yıl önce Dikkaldırım Mahallesi’nde bulunan bahçeli bir yer satın aldı ve burayı 90’ların ruhunu yansıtan bir kafeye dönüştürdü.

Nostaljik Dekorasyon ve Unutulmaz Detaylar

Özdoğan, kafesinde ahşap oymalı vitrinde tüplü televizyon, duvarda gaz lambası, sehpanın üzerinde kahverengi cam şekerlikler, dantellerle süslenmiş kadife koltuklar, güğüm, el gırgırı gibi detaylarla misafirlerini geçmişe unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Duvarlarda Neşet Ertaş ve Barış Manço gibi sanatçıların fotoğrafları, Yeşilçam filmlerinin afişleri ve eski eşyalarla dolu bir bakkal dükkanı bulunuyor.

90’ların Samimiyetini Yaşatan Bir Deneyim

Bayram Özdoğan, kafesinde misafirlerine 90’ların samimiyetini yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, sürekli yeni eşyalar getirerek ve menülerinde nostaljik detaylara yer vererek ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi amaçladıklarını ifade etti. Kafeye gelen herkesin bir araya geldiği, sohbet ettiği ve samimiyetin hâkim olduğu bir ortam oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.

Misafirlerin Görüşleri

Kafenin müdavimlerinden Hakan Önlem, kafenin huzurlu ve mutlu bir ortam sunduğunu belirterek, böyle mekânlara duyulan ilginin mutluluğunu dile getirdi. Gelen ziyaretçilerin kendilerini evlerinde gibi hissettiğini ifade eden Gül Akınbay ise kafeye gelince babaannesinin evindeymiş gibi hissettiğini ve buranın huzur verici bir atmosfere sahip olduğunu paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.