Bursa’da, 2023-2024 eğitim yılının sona ermesi nedeniyle Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Okulda görevli öğretmen Zeynel Yıldırım, öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra evine gitti. Ancak evine uğramadan kendisine ait zeytin bahçesine giden Yıldırım, burada aniden rahatsızlandı.
Fenalaşan Yıldırım‘ı gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldırım, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Zeynel Yıldırım kurtarılamadı.
33 yıllık eğitimci ve evli 5 çocuk babası olan Zeynel Yıldırım’ın, bugün düzenlenen karne töreninin ardından sosyal medya hesabından, ”Bu yıl da karnelerimizi dağıttık. Herkese iyi tatiller diliyorum” notunu paylaştığı öğrenildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.