DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cakıldaklar Grubundan Özel Enstantaneler

Cakıldaklar Grubundan Özel Enstantaneler

ABONE OL
Mart 22, 2022 07:29
Cakıldaklar Grubundan Özel Enstantaneler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde Youtube’de birçok grup farklı alanda çalışmalar yapıyor. Ancak içlerinde öyle bir grup bulunuyor ki herkesi ekran başına kilitliyor. Ayrıca, cakıldaklar adı ile tanınan grubun birbirinden karizmatik ve tarz stile sahip olan üyeleri bulunuyor. Kişilik ve karakterlerinin yanı sıra görünüşleri de beğeni alıyor. Gençlerin ideolojik çalışmaları izleyenlerin de ekstra edinim sağlamasına etmen oluşturuyor.

Espri Dolu Videolar

Grubun birbirinden karizmatik dört üyesi var. Her biri tahsilini yapmış olan gençler İnstagram ve Youtube üzerinden sizlere sesleniyor. Doğukan, Batuhan, Mikail ve Enes’in kurduğu cakıldaklar grubu Trabzon şiveleriyle çok beğenileceğe benziyor. Videolarında eğlenceli dakikalar geçirmeyi hedefleyen muhteşem dörtlü izleyenlerine müthiş dakikalar yaşatıyor. Gençler bu eğlence ve tepki dolu videolarında herkese bir mesaj veriyor. Bu nedenle her yaştan birey bu videoları izleyebiliyor.

Cakıldaklar’dan Muhteşem Kısa Film

Cakıldaklar grubunun her biri birbirinden yetenekli karakterler olarak karşımıza çıkıyor. Çekmiş oldukları kısa filmde her biri rolünün hakkını veriyor. Kısa film olmasına rağmen film izleyiciye en özel içeriği hissettiriyor. Sezon Biletine Doğru Savaş kısa filmi binlerce beğeni alırken Youtube cakıldaklar kanalında yayınlanıyor. Grubun tek özelliği bununla da bitmiyor.

Dünyanın en büyük kibritini yapan grup üyelerinin en büyük projelerinden bir tanesini dünyanın en büyük kaykayını yapmak oluşturuyor. Aynı zamanda grup Türkiye’de bir ilk olacak tasarıma sahip olan bilim kurgu filmi çekmek istiyor. Bu çalışmalarından elde edecekleri geliri ise ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak gibi manevi bir düşünceleri ve hassasiyetleri bulunuyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.