DOLAR 32,5926 0.35%
EURO 34,8086 0.19%
ALTIN 2.498,350,57
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CarrefourSA Alışverişinin %5’i PeP’ten!

CarrefourSA Alışverişinin %5’i PeP’ten!

Türkiye’nin dijital cüzdanı PeP, Türkiye genelindeki CarrefourSA marketlerden PeP Visa Kart ile yapılan alışverişin %5’ini kullanıcılarına hediye ediyor. 31 Aralık 2022 tarihine kadar sürecek bu kampanya ile PeP, bireysel kullanıcılarına temel ihtiyaç alışverişlerinde de kazandırıyor.

ABONE OL
Nisan 6, 2022 06:46
CarrefourSA Alışverişinin %5’i PeP’ten!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kampanyalarıyla da kullanıcılarına pek çok fırsat ve avantaj sağlayan PeP, market alışverişlerinde kazandıran önemli bir kampanya sunuyor. PeP, bireysel tüketim ihtiyaçlarını PeP Visa Kart ile CarrefourSA’dan yapan kullanıcılarına yaptıkları alışveriş tutarının %5’ini hediye ediyor. 31 Aralık 2022 tarihine kadar sürecek bu kampanya ile PeP, enflasyonla birlikte artan market harcamaları karşısında bireysel kullanıcılarına ek bir avantaj sağlıyor.

 

Kampanya, Türkiye genelindeki fiziki CarrefourSA marketlerden yapılan alışverişleri kapsıyor ve kazanılan ödül tutar harcamayı takip eden 24 saat içerisinde bireysel kullanıcıların PeP Ödül hesabına yükleniyor.

 

PeP’in CarrefourSA market alışverişlerinde %5 hediye kampanyası tüm bireysel ihtiyaçları, market alışverişlerini kapsarken, CarrefourSA marketlerinde satılan Hediye Kart ve Dijital Kart, altın alımlarında, GSM TL yüklemelerinde, alkollü içecek ve tütün mamulleri alımlarında, CarrefourSA marketlerindeki Lezzet Arası restoranlarda geçerli değildir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.