DOLAR 32,5044 0.2%
EURO 34,8506 0.24%
ALTIN 2.441,810,14
BITCOIN 2047837-0,98%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • CHP, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı

CHP, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı

ABONE OL
Nisan 11, 2024 21:06
CHP, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Siyasi Parti Heyetlerini Ağırladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka liderliğindeki heyet, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında siyasi parti temsilcilerini ağırladı.

Partiler Sırayla Ziyaret Etti

Öğleden önce AKP, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi ve Anavatan Partisi heyetleri CHP’ye ziyarette bulundu. Öğleden sonra ise DEVA Partisi, Gelecek Partisi, YRP, BTP, Zafer Partisi ve Milli Yol Partisi heyetleri ziyaret etti.

DEVA Partisi’nden Tebrik ve İşbirliği Mesajı

DEVA Partisi heyeti ziyareti sırasında, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, CHP’yi yerel seçim sonuçları üzerinden tebrik ederek ülke demokrasisi adına hayırlı olmasını diledi. Nazlıaka ise sonuçların sorumluluklarını artırdığını vurgulayarak ülke sorunlarını çözmeye devam edeceklerini belirtti.

Kadın Haklarına Destek

Nazlıaka, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen ile kadın hakları konusunda ortak çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, bu konuların partiler üstü konular olduğunu dile getirdi.

Gelecek Partisi’nden Nezaket ve Demokrasi Vurgusu

Gelecek Partisi heyeti ziyaretinde, Nazlıaka tüm İslam coğrafyasının bayramını kutlarken, Hasan Ekici ise yerel seçim sonuçları nedeniyle CHP’yi tebrik ederek siyasi nezaketin ve demokrasinin önemini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi’nden Filistin Mesajı

Yeniden Refah Partisi heyeti ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci Türkiye’nin İsrail’e yönelik ihracat kısıtlamasına desteklerini belirterek, Filistin’deki zulmün durması için hükümetin alacağı kararların arkasında olduklarını ifade etti.

Teşkilat Mensuplarıyla Bayramlaşma Programı Düzenlendi

CHP Genel Merkezi’nde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka, Ankara milletvekilleri, belediye başkanları ve PM üyelerinin katılımıyla teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.