DOLAR 32,5757 0%
EURO 34,9462 0.03%
ALTIN 2.429,330,00
BITCOIN 2158749-0,12%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

COCONUT MILK İLE NEMLİ VE PARLAK SAÇLAR

COCONUT MILK İLE NEMLİ VE PARLAK SAÇLAR

Maui Coconut Milk ailesi, egzotik içerikleri sayesinde saçları derinlemesine nemlendirirken sağlıklı bir parlaklığa kavuşturuyor!

ABONE OL
Nisan 20, 2022 08:26
COCONUT MILK İLE NEMLİ VE PARLAK SAÇLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hawaii’deki egzotik Maui Adası’nın esintisini saçlara taşıyan Maui, kremsi hindistan cevizi sütü, parlak guava yağı ve besleyici mango yağı içeren Coconut Milk ailesi ile kuru saçlar için yoğun nem ve parlaklık vadediyor. Şampuan ve saç kreminden oluşan seri, hafif yapısı ve sülfat ve silikon içermeyen temiz formülasyonuyla saçlara ihtiyacı olan günlük yenileyici bakımı sunuyor.

 

Besleyici Coconut Milk şampuan ve saç kremi, özenle toplanan ve elle işlenen eşsiz tropikal içerikleriyle kuru ve nemini kaybetmiş saçları derinlemesine nemlendiriyor. Seriye adını veren lif, vitamin ve mineral yönünden zengin Hindistan cevizi sütü saçlara besleyici bakım sağlıyor. Saf guava yağı, saçın dokusunu iyileştirirken sağlıklı bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı oluyor. Besin değeri yüksek mango yağı, saç kuruluğunun önüne geçerken saça elastikiyet kazandırıyor.

 

Maui Coconut Milk şampuan ve saç kremi ile kaybettiği nemi geri kazanan sağlıklı saçlara sahip olacaksınız!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.