DOLAR 32,5629 0.29%
EURO 34,9684 0.4%
ALTIN 2.443,070,19
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’da AKP Mitinglerine Katılacak
  • Haber Ab
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’da AKP Mitinglerine Katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’da AKP Mitinglerine Katılacak

ABONE OL
Mart 23, 2024 20:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’da AKP Mitinglerine Katılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan’ın Emeklilere Yönelik Açıklamaları Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara’da, yarın ise İstanbul’da AKP mitinglerine katılacak. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ankara mitingi öncesi yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın emeklilere yönelik düzenlemeler konusunda önemli mesajlar vereceğini belirtti.

Akbaşoğlu’nun Açıklamaları

Akbaşoğlu, “Bugün büyük Ankara mitingindeyiz. Cumhurbaşkanımız hem ulusal anlamda hem de uluslararası önemli mesajlar verecek. Emekliler bizim başımızın tacı. Çalışanlar başımızın tacı. Üreten ve Türkiye’yi büyüten bir çalışan kesim söz konusu ve sosyal güvenlik haklarını elde etmiş emekli olarak, bu çalışmasının karşılığını verdiği primlerle doğru orantılı bir şekilde kendisine yansıyan 16 milyon emekli insanımız var.” dedi.

Akbaşoğlu, “2024’ü biz emekliler yılı ilan etmiştik. Bu konuda düzenleme yapıldı. Bu düzenleme noktasında emeklilerimizin beklentileri var. Bu durumların değerlendirilmesine ilişkin talepleri de yansıdı. Biz bugüne kadar duyarsız kalmadık, kalmayacağız. Emeklerimizi, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.” şeklinde devam etti.

Akbaşoğlu, “Haziran sonu temmuz başında emeklilerle ilgili düzenlemeleri mutlaka yapacağız. Talepleri dikkate alarak çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.