DOLAR 34,2268 0.11%
EURO 37,3352 0.24%
ALTIN 2.928,840,08
BITCOIN 22861900,75%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaymakamlara Önemli Mesajlar
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaymakamlara Önemli Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaymakamlara Önemli Mesajlar

ABONE OL
Ekim 14, 2024 21:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaymakamlara Önemli Mesajlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni’nde önemli mesajlar verdi. Erdoğan, genç kaymakam adaylarını tebrik ederek, Türkiye’ye ve millete hizmet yolunda heyecanla ilerlemelerini vurguladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaymakamlara yönelik çarpıcı açıklamaları:

Milletimizin Eşit Vatandaşıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin her bir ferdi, devletimizin eşit vatandaşıdır” diyerek, ilçeler arasında ayrım yapmamalarını ve her vatandaşa eşit hizmet sunmalarını istedi. Kimliğe, inanca veya görüşe bakılmaksızın herkesin devletin eşit hizmetinden faydalanması gerektiğine vurgu yaptı.

Devlet ve Millet Arasındaki Bağ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet ile millet arasındaki duvarların kaldırılması gerektiğini belirterek, devletin vatandaşına hizmet etmesi gerektiğini, devlet adamının milletin adamı olması gerektiğini ifade etti. Merhametin ve adaletin devlet yönetiminde önemli olduğunu vurguladı.

Milletle İlişkiler ve Hizmet Anlayışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaymakamlardan halkla iç içe olmalarını, vatandaşların ihtiyaçlarına 24 saat kapılarının açık olmasını, devletin şefkatli yüzü olmalarını istedi. Ayrıca, devletin hizmetkarı olduklarını ve vatandaşın derdiyle dertlenmeleri gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaymakamlara yönelik bu önemli mesajları, devlet-millet ilişkilerinin önemini vurgularken, hizmet anlayışının millete karşı sorumluluk bilinciyle şekillenmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.