DOLAR 32,4329 0.19%
EURO 35,1462 0.25%
ALTIN 2.399,290,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeme İlişkin Açıklamaları
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeme İlişkin Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeme İlişkin Açıklamaları

ABONE OL
Nisan 19, 2024 21:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gündeme İlişkin Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan’ın Irak Ziyareti Hakkındaki Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Hz. Ali Camii’nde cuma namazı sonrası yaptığı açıklamalarda, Pazartesi günü yapmayı planladığı Irak ziyaretine değindi. Ziyaretin seçim nedeniyle ertelendiğini belirten Erdoğan, Bağdat ve Erbil’de yapacakları görüşmelerde kuzey Irak ve merkezi yönetimle ilgili konuları ele alacaklarını ifade etti.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’in Ziyareti

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in çarşamba günü Türkiye’ye yapacağı ziyarete ilişkin soruya cevap veren Erdoğan, Türkiye-Almanya ilişkilerini ele alacaklarını ve farklı konularda görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

İsrail-İran Gerilimi Hakkındaki Değerlendirmeler

Erdoğan, İsrail ile İran arasındaki gerginlikle ilgili olarak, tarafların farklı açıklamalar yaptığını ve sahiplenme olmadığını söyledi. Ayrıca, Amerika’nın da İsrail’in yanında yer aldığını ve Filistin konusundaki duruşunu eleştirdi.

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Görüşme

Haniye ile yarın yapacağı görüşme hakkında konuşan Erdoğan, gündemi Haniye ile belirleyeceklerini ve adımlarını ona göre atacaklarını ifade etti.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in Ziyareti

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Türkiye’ye yapacağı ziyaret hakkında konuşan Erdoğan, bu ziyaretin Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde önemli bir adım olacağını ve ilişkilerin geliştirilmesi için görüş alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.