DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dekorasyon alanında yapılan hataları Fatih Arslan açıkladı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Dekorasyon alanında yapılan hataları Fatih Arslan açıkladı

Dekorasyon alanında yapılan hataları Fatih Arslan açıkladı

ABONE OL
Ekim 3, 2021 09:04
Dekorasyon alanında yapılan hataları Fatih Arslan açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde dekorasyon alanında faaliyet yürüten ve özellikle de Ayna deyince ilk akla gelen kuruluşlardan biri olan Ayna Merkezi son günlerde son derece tecrübeli dinamik ve genç bir yöneticiye ev sahipliği yapıyor.

30 yılı aşkın süre gelen sektörel deneyimi ile Ayna Merkezi bayrağı Fatih arslan’a devretmiş görünüyor. Arslan kuruluşun CEO’su olarak hem sektörün dinamiklerini hem de dekorasyon alanında yapılan hataları gözler önüne seriyor.

Bireylerin dekorasyon malzemesi almadan önce evlerini ve yaşam alanlarını doğru bir şekilde tanımaları gerektiğini belirten Fatih Arslan,” Dekorasyon faaliyetlerinin amacı doğru bir şekilde belirlenmeli. Özellikle aynalar hem işlevsel özellikleri bulunan hem de dekoratif maksatla kullanılabilen nesnelerdir. Doğru yerde kullanılan bir ayna ortamı daha geniş ve daha aydınlık gösterebilmektedir.

Öte yandan yine yanlış yerde bir aynanın kullanımı ise ortamı olduğundan daha dar, daha basık, daha karanlık veya fazla göze batan ışıltılı bir hale sokabilmektedir.” dedi.

Aynaların boyutları kadar doğru noktalarda kullanılmalarının da çok büyük önem arz ettiğini ifade eden genç iş insanı, özellikle de kadınlar için aynaların vazgeçilmez bir aksesuar olduğunu vurguladı.

Dekorasyon alanında yapılacak en büyük hatanın bireylerin kendi yaşam alanlarını bu alanların büyüklüklerini ve bu alanlardaki ihtiyaçlarını doğru analiz etmeden tasarım ya da satın alma işlemini kalkışmaları olacağının altını çizerek vurguladı.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.