DOLAR 32,5794 0.08%
EURO 34,8904 0.03%
ALTIN 2.438,900,37
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremde 27 Akrabasını Kaybeden Okul Müdürü Görevine Devam Etti
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Depremde 27 Akrabasını Kaybeden Okul Müdürü Görevine Devam Etti

Depremde 27 Akrabasını Kaybeden Okul Müdürü Görevine Devam Etti

ABONE OL
Mart 27, 2023 07:46
Depremde 27 Akrabasını Kaybeden Okul Müdürü Görevine Devam Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir deprem felaketi sırasında 27 akrabasını kaybetmesine rağmen, bir okul müdürü, acısına rağmen öğrencilerine destek olmak için okuldaki görevine devam etti. Habere göre, deprem sırasında birçok ailesiyle birlikte evi yıkılan müdür, ailesinden 27 kişinin hayatını kaybettiğini öğrendi. Ancak, müdürün öğrencileri için sorumluluğu olduğunu düşünerek, okuldaki işine geri dönmeye karar verdi.

Müdür, duygusal bir açıklama yaparak, ailesini kaybetmenin acısıyla başa çıkmakta zorlandığını ancak öğrencilerine destek olmak istediğini belirtti. “Benim için, çocuklarımızın eğitimi ve geleceği çok önemli” dedi. “Bu nedenle, ne olursa olsun, onlara yardım etmek için burada olacağım.”

Müdürün bu cesareti ve kararlılığı, hem öğrencileri hem de diğer eğitimciler tarafından büyük takdirle karşılandı. Bazı öğrenciler, müdürlerinin verdikleri desteğin kendilerine çok yardımcı olduğunu ve bu zor zamanlarda onlara umut verdiğini söylediler.

Bu tür durumlarda, bireylerin sorumlulukları ve öncelikleri konusunda ne kadar zor kararlar vermeleri gerektiği açıktır. Ancak bu okul müdürü, acısıyla başa çıkmakta zorlanmasına rağmen, öğrencilerine verdiği değeri ve sorumluluklarını ön plana çıkardı. Bu nedenle, insanların hayatlarına dokunan birçok insanın takdirini kazandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.