DOLAR 34,2268 0.11%
EURO 37,3352 0.24%
ALTIN 2.928,840,08
BITCOIN 22861900,75%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Devlet Bahçeli’nin Güncel Açıklamaları

Devlet Bahçeli’nin Güncel Açıklamaları

ABONE OL
Ekim 12, 2024 21:12
Devlet Bahçeli’nin Güncel Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail’e Sert Tepki

Bahçeli, İsrail’e karşı alınması gereken tedbirler konusunda yaptığı açıklamalarda sert bir dil kullandı. Silah ambargosunun yetersiz olduğunu belirten Bahçeli, İsrail’in durdurulması için acilen kuvvet kullanılması gerektiğini vurguladı. Birleşmiş Milletler’in bu konuda sorumluluk üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

Milli Birlik ve Siyaset

Bahçeli, siyasetin savaş biçimi olmadığını belirterek, doğru siyasetin buluşturan, yakınlaştıran ve ahlaklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditlere karşı milli birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi.

Özgür Bey ve MHP’ye Yönelik Eleştiriler

Bahçeli, DEM sıralarına giderek milli birlik ve kardeşlik mesajı verdi. Özgür Bey’in MHP’ye yönelik eleştirilerine cevap veren Bahçeli, siyasette bel altı vuruşların yeri olmadığını dile getirdi. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditlere odaklanılması gerektiğini belirtti.

Çağrı ve Uyarılar

Bahçeli, siyasette kutuplaşmanın arttırılmaması gerektiğini, milli birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini ifade etti. Özellikle Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditler karşısında birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini sık sık vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.