DOLAR 32,3856 0.19%
EURO 35,0743 -0.02%
ALTIN 2.324,730,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diamoss Home Nerede? Diamoss Home Instagram Hesabı Nedir? Diamoss Home’un Vizyonu ve Misyonu Nedir?
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Diamoss Home Nerede? Diamoss Home Instagram Hesabı Nedir? Diamoss Home’un Vizyonu ve Misyonu Nedir?

Diamoss Home Nerede? Diamoss Home Instagram Hesabı Nedir? Diamoss Home’un Vizyonu ve Misyonu Nedir?

ABONE OL
Nisan 22, 2022 06:32
Diamoss Home Nerede? Diamoss Home Instagram Hesabı Nedir? Diamoss Home’un Vizyonu ve Misyonu Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diamoss Home, 2011 yılında Yılmaz Mobilya olarak başladığı mağazacılık yolculuğuna Diamoss markasıyla yepyeni bir soluk katmış ve inovatif çözümleriyle son dönemlerin çokça söz ettirmiştir. Hem mobilya ve tamamlayıcı aksesuarlarda kusursuz kalite ilkesini benimserken hem de gerçekleştirdigimiz yaşam alanı projeleriyle doğrudan insanların hayatlarındaki hikayelere dokunan bir tasarım ilkesi ile müşterilerine hizmet sunan Diamoss Home’un merkez şubesi Mersin’in Mezitli ilçesindedir.

Diamoss’un ilkeleri hedef pazarda karşılık bulmuş olacak ki; geçtigimiz üç yıl içinde 150’den fazla projede imzaları bulunmaktadır.

Diamoss ailesi; iç mimar ekibi, pazarlama iletişimi gerçekleştiren profesyonel ekibi ve yönetici kadrosuyla değişen trendleri takip ederek taleplere en doğru cevapları vermeyi hedefliyor.

İŞTE DIAMOSS’UN VİZYONU

Hedeflerine ulaşmak ve her adımımızda derin bir nefes alıp ilerlemeye devam etmeyi amaçlıyorlar. Gerek mobilya ve aksesuarda gerekse mimari projelerimizde daima ilerici tasarım anlayışıyla, kişilere özgün alanlar yaratmanın kaygısını taşıyorlar. En kıymetlisi de tüm bunları işilerine, misafirlerine ve kendilerine duyduğu saygı perspektifinde gerçekleştirmeye gayret gösteriyorlar.

İŞTE DIAMOSS’UN MİSYONU

Kendilerine yükledikleri en değerli misyon; her zaman her işi layığıyla yapmak. Bunun için Arge çalışmalarıyla gelişen teknolojileri üretim faaliyetlerine entegre ediyorlar.
Trend takipleriyle dünyanın tasarım yolculugunu analiz ediyor ve gelişimleri yakından takip ediyorlar.
Yüz yüze görüşmeler ve satış sonrası müşteri memnuniyeti görüşmelerimizle doğrudan nihai tüketicimizden geri dönüşler alarak kendimizi daima daha ileriye taşıyorlar.
Tüm bu emeklerinin sonucunda yollarına her yeni günde daha istikrarlı yürüyebilmenin metotlarını arıyorlar. Buluyorlar da…

Diamoss Home’un Resmi İnstagram Hesabını Merak Edenler İçin Aşağıda Sizlerle Paylaşıyoruz.

https://www.instagram.com/diamosshome/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.