DOLAR 32,5258 -0.05%
EURO 34,9962 0.43%
ALTIN 2.434,890,50
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Divan Safranhan’a İncili Gastronomi Rehberi’nden Ödül
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Divan Safranhan’a İncili Gastronomi Rehberi’nden Ödül

Divan Safranhan’a İncili Gastronomi Rehberi’nden Ödül

Divan Safranhan Brasserie, klasikleşmiş Divan tatlarının yanı sıra Ankara’ya özgü lezzetlerden oluşan menüsüyle Türkiye'nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’nde 4 inci ile ödüle layık görüldü.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 09:24
Divan Safranhan’a İncili Gastronomi Rehberi’nden Ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara otelleri arasında benzersiz tarihi dokusu ve kusursuz hizmet anlayışı ile konuklarına eşsiz bir otel deneyimi yaşatan Divan Çukurhan’da yer alan Safranhan Brasserie, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen İncili Gastronomi Rehberi “İnci” Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

Safranhan Brasserie, Divan’ın klasikleşmiş tatları ve Ankara Tava, Kale Kebabı gibi bölgeye özgü benzersiz lezzetlerden oluşan menüsüyle İncili Gastronomi Rehberi’nde mükemmel anlamını taşıyan 4 inciyi kazananlar arasında yer aldı.

Sektörün değerlendirilmesi, derecelendirilmesi, teşvik edilmesi ve yemek severlere adil bir şekilde yol gösterilmesi amacıyla hazırlanan rehberde; İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Antalya, Bursa ve Gaziantep illerinden 594 restoran ve 453 lezzet noktası bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.