DOLAR 32,3007 0.13%
EURO 35,1265 -0.04%
ALTIN 2.273,94-0,13
BITCOIN %
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğukan Ocak Kimdir? Fotoğrafçı Doğukan Ocak Nereli ve Kaç Yaşında?
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Doğukan Ocak Kimdir? Fotoğrafçı Doğukan Ocak Nereli ve Kaç Yaşında?

Doğukan Ocak Kimdir? Fotoğrafçı Doğukan Ocak Nereli ve Kaç Yaşında?

ABONE OL
Nisan 21, 2022 06:57
Doğukan Ocak Kimdir? Fotoğrafçı Doğukan Ocak Nereli ve Kaç Yaşında?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğukan OCAK; 15.07.2002 İstanbul doğumludur, ancak memleketi Trabzon’dur. Doğukan Ocak 2019’dan beri Süper Kargo isimli firmada yönetim kurulunda yer almakta ve aynı zamanda Bayrampaşa gençlik meclisinde; meclis üyesidir.

Doğukan Ocak, 2018 yılında İSKİ’nin düzenlediği “Su Olmasaydı” fotoğraf yarışmasında Türkiye ikincisi, 2019 yılında Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Emine Erdoğan, Murat Kurum” tarafından düzenlenen yarışmada fotoğraf kategorisinde Türkiye birincisi, Tügva’nın düzenlemiş olduğu “4 Mevsim İstanbul” adlı yarışmada Türkiye ikincisi olmuştur.

Doğukan OCAK; Objektifleri, ışık ekipmanlarını, fonları lensleri ve fotoğraf malzemelerini iyi tanıma ve hangi durumlarda nasıl kullanılacağını bilen, iletişime açık, sonuç odaklı, araştırmacı, üretken, teknolojik bilgi sahibi ve geliştirici bir kişiliğe sahiptir. Sadece fotoğraf makinesi kullanmayı kendine yeterli görmemiş, Eğitim olarak Photo Play Fotoğrafçılık Kursu, E-ticaret Kursu, Kariyer Yaşam Fotoğrafçılık ve Video Yapımı kursu, Kariyer Yaşam Sosyal Medya İçerik Uzmanlığı kursu, Premiere Pro CC 2019/ Profesyonel YouTube Kurgu/Montaj Seti, Kaliteli Videolar için Sinemanın Temelleri Kursu, Drone Türk İha-1 Ehliyeti gibi kurslara giderek kendini geliştirmiştir.

Kendisine 0505 142 4661 (whatsapp), info@dogukanocak.com (email), üzerinden ulaşabilirsiniz.

İşte Doğukan Ocak’ın Resmi İnstagram Profili:
https://www.instagram.com/dogukaanocak/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.