DOLAR 32,3457 0.28%
EURO 35,1208 -0.07%
ALTIN 2.310,081,45
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde   binlerce çeşit fotoğraf makinesi Hepsiburada’da
  • Haber Ab
  • Teknoloji
  • Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde binlerce çeşit fotoğraf makinesi Hepsiburada’da

Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde binlerce çeşit fotoğraf makinesi Hepsiburada’da

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’ne özel avantajlı fiyatlı ürünlerini bir arada sunuyor.

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 12:58
Dünya Fotoğrafçılık Günü’nde   binlerce çeşit fotoğraf makinesi Hepsiburada’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’ne özel avantajlı fiyatlı ürünlerini yeni anılar kaydetmek üzere bir araya getirdi. Fotoğraf çekmeyi bir tutku haline dönüştürenlere özel binlerce ürün Hepsiburada’da.

 

Canon EOS 600D Dijital Fotoğraf Makinesi, 5.701,44 TL

Hassas ve kaliteli fotoğraf çekimleri ve video kayıtlar gerçekleştirmek için dizayn edilen Canon EOS 600D 18-55 IS II dijital fotoğraf makinesi, pratik ve konforlu kullanımıyla beğeni kazanıyor. Üstün teknolojisi ve zengin teknik özellikleriyle dikkat çeken dijital fotoğraf makinesi, kullanıcılara önemli olayları ve özel anları ölümsüzleştirip kayıt altına alma fırsatı veriyor. Hafıza kartı desteğiyle kayıt altında tutulmak istenen dosyalar için geniş depolama alanları bulunuyor. Dijital fotoğraf makinesinde SD, SDXC ve SDHC hafıza kartları kullanılabiliyor.

 

GoPro Hero 10 Black, 11.009,55 TL

 

Yeni GP2 işlemcisi sayesinde 5.3K 60 kare video, 23MP foto raflar, gelişmiş düşük ışık performansını mümkün kılarken, HyperSmooth 4,0 tüm modlarla uyumlu hale getirildi. Bulut bağlantısı sayesinde HERO 10 kamerası şarj edilmeye başlandığında, görüntüler otomatik olarak buluta yüklenebiliyor. Daha yumuşak kare hızı ve net ayrıntılara sahip yüksek kaliteli LCD ekran ise VLog ve selfie çekimlerini kolaylaştırıyor.

 

Dji Mini 3 Pro Drone, 21.499,00 TL

DJI Mini 3 Pro, 4K/60fps, 1080p/120 fps video ve 4:3 48mp fotoğraf çekebilen gimbala sahip. DJI Mini 3 Pro’nun gerçek dikey gimbalı ile sosyal medya hesaplarınıza uygun içerikleri üretilebiliyor. Serisinin ilk 3 yönlü engel algılama özelliğine sahip. Bu sayede karmaşık ortamlarda güvenli uçuş sağlanabiliyor.

Xiaomi Mi Tripod Bluetooth Kumandalı Selfie Çubuğu_309 TL

 

Xiaomi’nin üçü bir arada olarak ürettiği yeni selfie çubuğu, hem monopod hem de tripod olarak kullanılabiliyor. Gövde üzerindeki bluetooth kontrolcüsü tripod durumunda harici kumanda olarak kullanılmak üzere yerinden çıkabiliyor. Kolay bir kullanım sunan Tripod, Bluetooth destekli, 6 inç boyuta kadar olan tüm telefonlar ile uyumlu.

 

Insta 360 Aksiyon Kamerası, 9.575 TL

 

Wi-Fİ desteği olan aksiyon kamerası 5.7K kalitede video formatı sunuyor. Bullet Time, otomatik ufuk seviyelendirme, akıllı hız rampası ve tamamen yeni bir aksesuarla her zamankinden daha kolay ve daha iyi bir kullanım sunuyor. Cep tipi su geçirmez 360 ° kamera. Insta360 ONE X2, 10 metreye (33ft) kadar su geçirmez özelliği ile ön plana çıkıyor.

Fujifilm Instax Mini 11, 1.839 TL

Instax mini 11, artık daha güçlü bir flaş ışığına sahip! Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki ışığı otomatik olarak algılayıp, deklanşör hızını ışığa göre ayarlayabiliyor. Otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesinde, ışığın sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatmasını sağlıyor. Bu iki yeni özellik sayesinde arka planı daha canlı ve daha detaylı fotoğraflar çekilebiliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.