DOLAR 32,4924 0.01%
EURO 34,8134 -0.02%
ALTIN 2.495,840,47
BITCOIN 20863501,08%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duvar Stickerları ile Evinizi Dekore Edin

Duvar Stickerları ile Evinizi Dekore Edin

ABONE OL
Mart 18, 2022 14:39
Duvar Stickerları ile Evinizi Dekore Edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Duvar stickerları günümüzde sürekli kullanılan bir üründür. Evlerde ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilir. Çocukların odalarını güzelleştirmek için de bu ürünleri kullanabilirsiniz. Farklı modelleri ve renkleri bulunan stcikerları dekorasyonlarınıza uygun olarak tercih edebilirsiniz. Bohem tarzdan hoşlanan kişiler için bohem tarzı yansıtan modeller bulunur. Bu modeller en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

Çiçek desenli olan modeller de hem yatak odalarında hem de evin diğer odalarında tercih edilebilir. Üç boyutlu manzara stickerları sayesinde kendinizi farklı yerlerde hissedebilirsiniz. Çocuk odası stickerları arasında da pastel renkler ve çok daha canlı renklere sahip olan ürünler bulunur. Bu sayede çocuğunuzun odasında da hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Piksel Sticker sitesinden tüm seçenekleri görebilirsiniz.

Çocuk Odası Stickerları ile Çocuğunuzun Odasını Eğlenceli Hale Getirin

Hayvan figürlü modeller en çok tercih edilenlerdir. Fil, zürafa, flamingo gibi farklı hayvanların stickerlarını kullanabilirsiniz. Kocaeli reklam ajansı kız çocukları için balerin ve prenses konseptli stickerlar da bulunur. Bu modeller kız çocuklarınızın odasının bir prenses odası gibi görünmesini sağlayacaktır.

Erkek çocuklar için de farklı figürler ve hayvan desenleri bulunan stickerlar vardır. Farklı boy ölçer stickerlar çocuklarınızın odasında hem hoş görünür hem de çocuklarınızın boyunu rahat bir şekilde ölçmenizde yardımcı olur. Çocuk odasının mobilya renklerine ve desenlerine uygun stickerlar tercih edebilirsiniz. Bu şekilde çocuklarınızın odasının adeta bir masaldan fırlamış gibi görünmesini sağlarsınız. Birbirinden güzel stickerlar için Piksel Sticker sitesini tercih edebilirsiniz.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.