DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044605-2,20%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk’ın Maaş Paketi Tartışmaları Sürüyor

Elon Musk’ın Maaş Paketi Tartışmaları Sürüyor

ABONE OL
Mart 3, 2024 14:53
Elon Musk’ın Maaş Paketi Tartışmaları Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Richard Tornetta’dan Gelen Dava

2008 yılında eski bir heavy metal grubu üyesi olan Richard Tornetta, Elon Musk’a karşı dava açarak, maaş paketinin şirket yönetim kurulu tarafından adil olmayan bir şekilde belirlendiğini iddia etmişti.

56 Milyar Dolarlık Maaş Paketi Kaybı

Uzun yıllar süren hukuk mücadelesi sonucunda, Elon Musk 56 milyar dolarlık maaş paketinden vdasino oldu.

Avukatların Yeni Talebi

Son günlerde yaşanan gelişmeye göre, avukatlar hakemden, Tesla hisselerinin yaklaşık yüzde 11’ini talep ediyor. Bu da 6 milyar dolara denk geliyor. Avukatlar, tazminat paketinin bir kısmının avukatlık ücreti olarak kendilerine verilmesi gerektiğini savunuyor.

Elon Musk’ın Tepkisi

Musk, avukatların bu talebinden hiç de memnun değil. vdasino giriş Cuma akşamı yaptığı açıklamada, “Tesla’ya zarar vermekten başka bir şey yapmayan avukatlar 6 milyar dolar istiyor” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Delaware Mahkemesi’nin Kararı Bekleniyor

Şimdi Delaware Mahkemesi Şansölyesi Kathleen McCormick, tazminat paketinin ne kadarının avukat ücretlerine ayrılabileceğine karar verecek. Avukatlar, davacının avukatına çalışmaları için ödeme yapılmadığı vdasino twitter ve herhangi bir masrafının geri ödenmediğini belirtiyor. Tesla hisseleri üzerinden yaşanan bu hukuk savaşı, ilerleyen günlerde daha net bir şekilde sonuçlanacak gibi görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.