DOLAR 32,3747 0.16%
EURO 34,9781 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdem Temel Çevre Bilinci Şarkısı ile Önemli Mesajlar Veriyor
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Erdem Temel Çevre Bilinci Şarkısı ile Önemli Mesajlar Veriyor

Erdem Temel Çevre Bilinci Şarkısı ile Önemli Mesajlar Veriyor

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 06:33
Erdem Temel Çevre Bilinci Şarkısı ile Önemli Mesajlar Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdem Temel Sosyal sorumluluk mesajları içeren şarkıları ile gündemden düşmüyor. En son 27 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan Çevre Bilinci Şarkısı ile çocuklara, gençlere ve yetişkinlere çok değerli mesajlar veriyor. Aslen bir müzik öğretmeni olan Erdem Temel müziğe karşı duyduğu ilgiyi bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarında kullanarak herkesin başaramadığı bir şeyi başarıyor. Herkesin çevreye karşı duyarlı olması gerektiği konusunda verilmesi gereken mesajları bir şarkı ile tüm dünyaya duyurmaya çalışıyor.

Erdem Temel tarafından yazılan ve bestelenen Çevre Bilinci Şarkısı bugün tüm dünyanın yakından takip ettiği dijital platformlarda yer alıyor. Bu şarkı ile birlikte daha önce çocuklar için yapmış olduğu mesajlar içeren çok özel şarkıların da sahibi olan Erdem Temel aynı zamanda ödüllü bir müzisyendir.

Erdem temel 1986 yılında doğmuş ve bu yaşına kadar müzik alanında birçok farklı eğitim alan değerli bir kişiliktir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Programı’ndan mezun olduktan sonra 2011 yılına kadar farklı birçok konser ve turnede faal olarak yer almıştır. Ülkemizin en önde gelen sanatçıları ile birlikte sahne almıştır. 2011 yılında müzik öğretmenliği görevine atandıktan sonra artık eğitimlerini ve yeteneklerini çevre bilinci,23 Nisan gibi önemli temalara yönelerek insanlığa faydalı işlerde yer almıştır. Erdem Temel tarafından yapılan tüm şarkılar dijital platformlarda yer almaktadır.

Web sitesi: www.erdemtemel.com
Youtube: www.youtube.com/erdemtemelmuzik
Instagram: www.instagram.com/erdemtemelmuzik
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6rDwB5EBqMPSi5BXs7VMwk

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.