DOLAR 32,3521 0.25%
EURO 35,1177 -0.15%
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esra Erol’da 1 Kadın Bebeğiyle Başka Bir Adama Kaçtı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Esra Erol’da 1 Kadın Bebeğiyle Başka Bir Adama Kaçtı

Esra Erol’da 1 Kadın Bebeğiyle Başka Bir Adama Kaçtı

ABONE OL
Ocak 4, 2022 13:53
Esra Erol’da 1 Kadın Bebeğiyle Başka Bir Adama Kaçtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Programa katılan anne Neziha, kızının evli olduğunu ve yeni doğum yaptığını fakat bunlara rağmen daha önce tanışmış olduğu ve evlendikten sonra görüşmeye devam ettiği Bahattin Toprak isimli adama kaçtığını anlattı. Esra Erol’a kızını bulması için yalvaran acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

Kızının evlenmeden önce de sıkça evden kaçtığını söyleyen acılı anne, kızının kaçtığı yerlerden birinin Denizli olduğunu ve orada tanıştığı bir arkadaşının abisi olan Bahattin Toprak ile duygusal bir ilişki yaşadığını söylüyor.

Bunlar yaşandıktan sonra Edanur resmi nikahlı bir evlilik yapıp daha sonrasında hamile kalıyor. Evliliğinde bazı sıkıntılar yaşadığını belirterek doğumunu annesinin yanında yapmak istediğini söylemiş. Annesi kapılarını sonuna kadar açıp kızına sahip çıkmış.

Doğum yaptıktan hemen sonra 26 Aralık 2021 tarihinde evden ayrılan Edanur, daha önce tanıştığı Bahattin Toprak’ın yanına kaçıyor. Tabii anne Neziha’nın iddiaları bu kadarla bitmiyor. Kızının kaçtığı kişinin madde bağımlısı bir sabıkalı olduğunu, bu kişinin babasının ise yüz kızartıcı bir suçtan cezaevinde olduğunu belirtiyor.

Telefona bağlanan ve hala evli olduğu resmi nikahlı eşi ile zorla evlendirildiğini söyleyen Edanur, ailesi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve boşanma davası açtığını belirtti. “Ailemi ve eşimi bir daha görmek istemiyorum” dedi.

Sorulan sorulara tek tek cevap veren Edanur, zorla tutulmadığını, isteyerek orada olduğunu söyledi. Annesiyle görüşmek istemediğini belirten Edanur “Bahattin ile 3 senedir sevgiliydik, ailesi beni çok seviyor. Çocuğum ve ben güvendeyiz” dedi.

Canlı yayına katılan Edanur Ergel, annesine soğuk davranmaya devam etti. Ailesine geri dönmeyeceğini, şimdi çok mutlu olduğunu ve yoluna Bahattin ile devam etmek istediğini söyledi.

Duyduklarına dayanamayan anne Neziha geçirdiği sinir krizinin ardından bayıldı. Sağlık ekipleri müdahale etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.