DOLAR 32,5248 -0.05%
EURO 34,9526 0.21%
ALTIN 2.421,57-0,05
BITCOIN 2093105-3,30%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eyüp Sabri Göncü Hakkındakiler

Eyüp Sabri Göncü Hakkındakiler

ABONE OL
Ekim 6, 2021 18:39
Eyüp Sabri Göncü Hakkındakiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda biyoteknoloji alanında çalışmalar yürüten Dollvet Aşı Tesisi ile Eyüp Sabri Göncü ismi sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Oldukça başarılı bir isim olan Göncü bilhassa aşı ve biyoteknoloji alanında ciddi başarılar elde etmiştir. Sizlerin de merakları içerisinde ise Göncü, ne iş yapar ve firmaları nelerdir ne gibi başarılar elde etmiştir sorularınızın cevapları bu yazımızda. Eyüp Sabri Göncü ismini merak edenler için ciddi bir araştırma ile sizlerleyiz. Çocukluğu, eğitim hayatı, evliliği ve iş yaşamına dair merak duyulan her şey sizler ile…
Çocukluk ve Eğitim Hayatı

Eyüp Sabri Göncü, son derece başarılı genç bir iş adamıdır. Genç bir iş insanı olması dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Göncü ‘nün eğitim hayatı nasıl geçmiştir?

19.08.1978 Şanlıurfa doğumlu Göncü, ilkokul, ortaokul ve lise hayatını Şanlıurfa’da tamamlamıştır. Üniversite hayatına mühendislik eğitimi alarak başlamış ve başarıyla mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra Amerika’da ikinci üniversitesini kazanarak burada eğitim almaya başlamıştır. Amerika’da eğitimini başarıyla tamamladıktan hemen sonra İngiltere’de msc in managament master programına başladı. Buradaki eğitimini de başarıyla tamamladıktan sonra 2004 yılında Türkiye’ye dönerek farklı alanlarda faaliyet gösteren aile şirketlerinin geliştirilmesi için çalışmalarına başladı
Başarı ve Etkinliklerle Dolu Üniversite Yılları

1997 yılında katıldığı üniversitede, ilk yıllarından itibaren gerçekleştirdiği girişimler aktif bir öğrenci olduğunu göstermiştir. Çünkü üniversitenin ilk yılında kulüp başkanlığına seçilmiştir. Bu kulübün başkanlığını başarıyla sürdürürken, üniversitenin 46 farklı kulübünü birleştirmeyi ve bir kulüp birliğini oluşturmayı başarır. Kulüp birliğine başkanlık ettikten kısa bir süre sonra yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. Kurul başkanı olarak üniversitede yapılan tüm yönetim toplantılarına katıldı. Okul genelinde tanınan başarılı bir öğrenci, kulüp başkanı ve yöneticisi olarak görev yapmak üzere kendini yetiştirdi.

Üniversite yıllarında tüm bu girişimlerin yanı sıra Siyaset Meydanı gibi önemli televizyon programlarında da yer aldı. Televizyon programlarında görünmenin yanı sıra kaliteli dergilerin oluşturulmasına da öncülük etti.

İş Hayatı

Dinamik ve girişimci ruhuyla biyoteknoloji, aşı, tekstil ve inşaat sektörlerine nüfuz ederek 17 yıl boyunca özverisini sürdürdü. Biyoteknoloji ve aşı alanlarında ki başarılarının yanı sıra inşaat ve tekstil sektöründe de hizmet verdiği başarılı projelerle adından söz ettirdiğini söylemek yanlış olmaz. 2015 senesinde tüm yatırımlarını Dollvet Aşı Fabrikası’na kaydıran Göncü çalışmalarını biyoteknoloji ve aşı alanında yapmaya karar vermiştir.

Dollvet, bulaşıcı hastalıkların önlenmesi için çeşitli aşılar geliştirmek üzere kurulmuş ve büyüyen bir şirket olarak bugün uluslar arası arenada olumlu bir izlenim bırakmıştır. Eyüp Sabri Göncü tarafından Şanlıurfa’da kurulan Dollvet Biyoteknoloji ve Aşı Tesisi, Türkiye’nin ilk fao aşı fabrikası veya GMP akreditesi olarak da biliniyor. Özellikle 2018 yılında Avrupa Birliği tarafından gerçekleştirilen ihaleyi alarak tüm gözleri üzerine toparlayan Dollvet Aşı Fabrikası bugün dünyada birçok fon şirketinin takibine girmeyi başarmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.