DOLAR 32,5130 0.19%
EURO 34,8580 0.35%
ALTIN 2.487,851,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih’teki 3 Katlı Tarihi Bina Kısmen Çöktü

Fatih’teki 3 Katlı Tarihi Bina Kısmen Çöktü

ABONE OL
Mart 27, 2023 07:41
Fatih’teki 3 Katlı Tarihi Bina Kısmen Çöktü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fatih ilçesinde bulunan ve daha önce yangın hasarı alan 3 katlı tarihi bir bina, kısmen çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Yangın sonrası restore edilen ancak çökme tehlikesi taşıyan binanın çatı katında çalışmalar sürdürüldüğü sırada, binanın bir kısmı çöktü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevredeki insanları ve araçları uzaklaştırarak güvenlik önlemleri aldı.

Bölgedeki vatandaşlar, çökmenin meydana geldiği sırada büyük bir gürültü duyduklarını ve olayın çok kısa sürede gerçekleştiğini belirttiler. İtfaiye ekipleri, bina içerisinde arama yaptı ancak herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

Yetkililer, olayın nedeni hakkında araştırma başlattıklarını ve gerekli önlemleri alacaklarını açıkladılar. Ayrıca, çökmenin yaşandığı bölgede bulunan diğer binaların da inceleneceği ve gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.