DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4-2 Mağlup Ederek Liderlik Yarışında Sürdürdü
  • Haber Ab
  • Spor
  • Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4-2 Mağlup Ederek Liderlik Yarışında Sürdürdü

Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4-2 Mağlup Ederek Liderlik Yarışında Sürdürdü

ABONE OL
Nisan 4, 2024 16:08
Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4-2 Mağlup Ederek Liderlik Yarışında Sürdürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Adana Demirspor’u Kadıköy’de Mağlup Etti

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u Ülker Stadı’nda konuk etti. Şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın kazandığı haftada farkın açılmasına izin vermek istemeyen Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4-2 mağlup ederek liderlik yarışındaki iddiasını sürdürdü. Sarı lacivertliler, seyircisi önünde aldığı galibiyetle puanını 82’ye çıkardı.

Maçta Goller Ardı Ardına Geldi

Maçın ilk yarısında perdeyi 17. dakikada Djiku’nun golü açarken, Balotelli’nin golüyle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Dzeko ve Tadic’in golleriyle Fenerbahçe farkı açarken, Adana Demirspor’un golü durumu 4-2 yaptı. Son sözü ise Serdar Dursun söyledi ve Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe’de İlk 11’de 5 Değişiklik

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor maçına göre ilk 11’de 5 değişikliğe gitti. İrfan Can Eğribayat’ın kalede olduğu takımda, Djiku, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu gibi isimler forma giydi. Edin Dzeko ise ilk 11’de sahaya sürüldü.

Livakovic Yedek Kulübesinde

Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, Adana Demirspor mücadelesinde yedek kulübesinde yer aldı. Oosterwolde ve Eğribayat ise Tahkim Kurulu kararıyla cezalarının durdurulması sonucu ilk 11’de forma giydi.

Adil Rekabet Çağrısı

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı öncesinde saha zeminine Türkçe ve İngilizce olarak ‘Adil rekabet’ yazdı. Bu çağrıyı genel kurul toplantısında da yineleyen sarı lacivertli ekip, sportmenlik ve adil rekabet vurgusu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.