DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21543190,33%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor
  • Haber Ab
  • Spor
  • Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 16:23
Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail Kartal’ın Taktik Planı

Fenerbahçe, Galatasaray’ın hata yapmasını beklerken kendi maçını kazanmak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Teknik direktör İsmail Kartal, takımının Konyaspor karşısında taktiksel becerilerine güveniyor. Rakibin kırılganlığını kullanmayı ve bol şut çekerek galibiyeti hedefliyor. Orta sahadaki üçlüyü Krunic-Fred-Szymanski olarak belirleyen Kartal, ayrıca duran topların önemine vurgu yaparak ekstra çalışmalar yapıyor.

Sonuçlar ve Durum

Fenerbahçe, şu ana kadar ligde 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 89 puan topladı ve lider Galatasaray‘ı takip ediyor. Son deplasman maçında berabere kalan ve ardından evinde Beşiktaş’ı yenen ekip, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye çalışıyor.

Eksikler ve Kart Sınırındaki Oyuncular

Fenerbahçe‘de TÜMOSAN Konyaspor maçı öncesinde İsmail Yüksek‘in sakatlığı ve sahalara dönüş yapan Jayden Oosterwolde‘un eksikliği dikkat çekiyor. Ayrıca, 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, yarınki maçta kart görmeleri durumunda bir sonraki mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.