DOLAR 32,5132 0.18%
EURO 34,5989 0.11%
ALTIN 2.491,900,24
BITCOIN 20739260,97%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fiba CP Kurumsal Kimliğini ve Logosunu Yeniledi

Fiba CP Kurumsal Kimliğini ve Logosunu Yeniledi

ABONE OL
Aralık 22, 2021 13:35
Fiba CP Kurumsal Kimliğini ve Logosunu Yeniledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticari gayrimenkullerin verimliliğini ve performansını yükseltme hedefiyle Türkiye ve dünyada; alışveriş merkezi, ofis, rezidans, otel ve sinema yatırımları yapan Fiba Commercial Properties, Fiba Grubu’nun kurumsal kimlik tasarımı ve logosunda yenilenmeye gidilmesiyle birlikte, grubun iletişim yaklaşımıyla oluşturulan yeni bir kurumsal kimlik ve logo ile yoluna devam etme kararı aldı. Gerçekleştirdiği her çalışmada dünyadaki yenilikleri ve trendleri takip eden Fiba Grubu iştiraki Fiba CP, dijital dünyanın dinamizmine uygun yeni kurumsal kimliğini RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması Zirvesi’nde lanse etti.  

20 Aralık 2021, İstanbul;

Ülkemizin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP), sektöründeki ve dünyadaki trendleri takip ederek, geleceğe yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medya ve dijital kanalların da etkisi ile kurumların kendi hikayelerini yeni içeriklerle anlattıkları bu dönemde Fiba CP, kurum kültürünü güçlendirecek ve itibarına katkı sağlayacak yeni bir çalışmaya imza attı.

Fiba Grubu’nun kurumsal kimlik tasarımı ve logosunda yenilenmeye gitme kararı almasının ardından Fiba CP, dijital çağın dinamizmine uygun yepyeni bir kurumsal kimlik ve logo tasarladı. Her gün değişimlerin gerçekleştiği ve kurumların güncel kalmak için yoğun olarak çalıştıkları bu dönemde gerçekleştirilen çalışma ile Fiba CP, yeni yüzü ile paydaşlarının ve müşterilerinin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki en önemli organizasyonlarından olan RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması Zirvesi’nde ilk defa kullanılan yeni logo ve kurumsal kimlik ile Fiba CP, değişen dünyaya uyum sağlamanın işte sürdürülebilirlik için oldukça önemli olduğuna dikkat çekmiş oldu.

“Marka itibarımıza büyük katkı sağlayacak…”

Kurumun önceki logosunun Fiba Grubu’nun kuruluş yıllarındaki bakış açısıyla daha bankacılık-finans sektörleri odaklı tasarlandığını ifade eden Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, yeni logoda önceki logonun günümüze uygun özellikleri ile yeni çağın gereklerini birleştirdiklerini ifade etti. Kahraman, “Fiba Grubu’nun kurumsal kimlik konusunda yenilenmeye gitmesi ile birlikte Fiba CP olarak biz de sürecimizi başlattık. Yeni kurumsal kimliğimiz ve logomuzu tasarlarken geçmiş ile geleceği birleştirdik. Hem kurumsal olarak uzun yıllara dayanan kimliğimizi ve bilinirliğimizi yansıtması hem de zamansız ve her daim çağın getirdiği yeniliklerle uyumlu olabilecek bir yapı elde etmeyi amaçladık. Bütün bunları gerçekleştirirken de dünyadaki yeni dijital dili ve dinamizmi odak noktamıza aldık. Bu anlamda ülkemizdeki ve dünyadaki trendleri konuştuğumuz RE360 Zirvesi, yeni logomuzu tanıtmak için en uygun yer oldu. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmanın marka itibarımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

“Yüz yüze perakende dönüşerek devam edecek…”

Yeni logo ve kurumsal kimliğin dijital dünya için önemli bir adım olduğunu ifade eden Kahraman, RE360 Zirvesi’nde sektörün yaşadığı değişimi de değerlendirdi. Kahraman, “Ticari Gayrimenkul ve Perakendenin geleceğini tasarlarken, yaşanan teknolojik ivmelenme ile birlikte geleceği artık günümüzde yaşamaya başladık. Özellikle pandemi ile birlikte dijital teknoloji ile desteklenen online perakende platformları tüm dünyada büyük bir ivme yakaladı. Dolayısıyla bu değişim artık ‘Normalimiz’ oldu. Geleneksel perakende her ne kadar bu süreçten yara almış olsa da dijital ile birlikte çok kanallı perakende dönemine girdik ve aslında fiziksel mağazaların da bu sürece girişi hızlandı. Bu bildiğimiz anlamda mağazacılığın sonu değil, bütün dönüşümler aynı zamanda iyi birer fırsattır. Yüz yüze perakende de bu anlamda dönüşerek devam edecek. Çünkü insanlar sadece online üzerinden yaşayamazlar. İnsanlar bu pandemi sürecini ne kadar ağır geçirmiş olsalar da yine de dışarı çıkıp sosyalleşecekler, AVM’lere gelecekler ve yüz yüze alışveriş yapacaklar. Dolayısıyla fiziksel AVM ve mağazaların geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.