DOLAR 32,3424 -0.06%
EURO 34,8479 0.14%
ALTIN 2.384,18-0,51
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, TFF’yi Sert Sözlerle Eleştirdi
  • Haber Ab
  • Spor
  • Galatasaray, TFF’yi Sert Sözlerle Eleştirdi

Galatasaray, TFF’yi Sert Sözlerle Eleştirdi

ABONE OL
Nisan 2, 2024 16:07
Galatasaray, TFF’yi Sert Sözlerle Eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)‘nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)‘nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası aldığı kararlara sert tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü’nün Tepkisi

Galatasaray Kulübü, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF’yi eleştirdi. “O koltuklarda hala oturmak vicdanınıza sığıyor mu?” başlığı altında yapılan açıklamada, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki disiplin kararlarına sert sözlerle yanıt verildi.

Galatasaray’ın açıklamasında, TFF’nin adaletsiz, basiretsiz ve baskılara boyun eğen bir tutum sergilediği vurgulandı. Kulüp, TFF yöneticilerini ve kurullarını son dönemde sadece bir kulübün ve şahsın baskılarına hizmet etmekle suçladı.

Kulüp yetkilileri, hakem hatalarından disiplin sevklerine kadar verilen kararlarda adaletten uzak bir tavır sergilendiğini belirtti. TFF’nin futboldaki adaleti sağlamadığı ve hukuku ayaklar altına aldığı ifade edildi.

Galatasaray’ın açıklamasında, TFF’nin aldığı kararların futbol tarihinde kara bir leke olarak anılacağı ve toplum tarafından yargılanacağı vurgulandı. Kulüp, TFF’ye yönelik sert eleştirilerini “Hala orada olmak, görevinizi yapar gibi davranmak vicdanınıza sığıyor mu?” şeklinde noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.