DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1350 -0.04%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gece Mekanlarının Aranan İsmi Uğur Kartal

Gece Mekanlarının Aranan İsmi Uğur Kartal

ABONE OL
Mart 2, 2022 11:21
Gece Mekanlarının Aranan İsmi Uğur Kartal
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde gece mekanlarında en çok eğlendiren alternatiflerin başında DJ performansları gelir. Başarılı DJ performansıyla dikkat çeken isimlerin başında ise Uğur Kartal karşımıza çıkıyor. Uğur Kartal kendini gece ve eğlence mekanlarında DJ çalışmalarıyla geliştirmeyi başarmış bir isimdir. Sadece DJ performansıyla değil etrafındakilere verdiği enerji ve müzik tutkusuyla da bir hayli beğenilmektedir. Yaptığı tüm işleri büyük bir heyecanla yapan Uğur Kartal bu alanda da başarısını herkese kanıtlıyor. Aynı zamanda sadece gece mekanlarının aranan ismi değil, sosyal medyada da oldukça tanıdık bir yüz olarak bizleri karşılıyor. İnstagram gibi popüler sosyal medya mecralarında ciddi bir takipçi kitlesine sahiptir.

Sosyal Medyada da Adından Söz Ettirmeyi Başarıyor

İnstagram dünya çağında en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Henüz küçük yaşlarda sosyal medyaya merak salan Uğur Kartal kendini bu alanda da geliştirmeyi başarmıştır. Bu kapsamda İnstagram hesabında şimdilerde 4 milyondan fazla takipçi sayısı bulunuyor. Aynı zamanda takipçileriyle paylaştığı gönderilerde de ciddi bir etkileşim oranına sahip diyebiliriz.

Sosyal medya çalışmalarının yanı sıra genç iş adamı Uğur Kartal kendi yazılım ofisine de sahip. 2012 yılından günümüze kadar geçen süreçte yazılım konusunda kendini geliştirmiş ve yurt dışında bir ofis açmıştır. Sürekli olarak yurt dışında bağlantılarıyla irtibata geçerek seyahatler yapıyor. Böylece birçok farklı sektörde varlığını sürdürerek başarısını herkese gösteriyor.

Kaynak: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.