DOLAR 34,2566 0.13%
EURO 37,3676 0.21%
ALTIN 2.930,120,13
BITCOIN 22959931,41%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülşen Bubikoğlu: Türk Sinemasının Unutulmaz İsmi
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Gülşen Bubikoğlu: Türk Sinemasının Unutulmaz İsmi

Gülşen Bubikoğlu: Türk Sinemasının Unutulmaz İsmi

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 16:47
Gülşen Bubikoğlu: Türk Sinemasının Unutulmaz İsmi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülşen Bubikoğlu’nun Sosyal Medyadaki Yeri

Türk sinemasının efsanevi ismi Gülşen Bubikoğlu, kameralardan uzak, sessiz bir hayat sürerken sosyal medyada etkin bir şekilde varlığını sürdürüyor. Bubikoğlu, iyi bir sosyal medya kullanıcısı olmasıyla biliniyor ve hayranlarıyla iletişimini bu platformlar aracılığıyla koparmıyor. Son olarak Instagram hesabından paylaştığı “Nostalji” notuyla takipçilerini geçmişe götürdü ve büyük beğeni topladı.

Gülşen Bubikoğlu’nun Kariyeri

1974 Sahabet yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile evlenen ve 1977’de kızı Zeynep İnanoğlu’nu kucağına alan Gülşen Bubikoğlu, Türk sinemasının unutulmaz yapımlarında başrol oynayarak kendine sağlam bir yer edindi. ‘Gırgıriye’, ‘Ah Nerede’, ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Yaban’, ‘Görgüsüzler’, ‘Paramparça’ gibi birçok filmde rol alan Bubikoğlu, 1998 yılında ‘Affet Bizi Hocam’ dizisiyle ekranlara veda Sahabet giriş etmişti.

Gülşen Bubikoğlu’nun Gelecek Planları

“Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?” anketlerinde zirvede yer alan Gülşen Bubikoğlu, artık ekranlara dönmeyi düşünmediğini belirtiyor. Kendisine gelen dizi tekliflerini geri çeviren Bubikoğlu, zamanını kızı Zeynep’ten olan torunu Mavi ile geçirmeyi tercih ediyor. Genç enerjisi ve neşesiyle hayatına anlam katan torunuyla kaliteli zamanlar geçirdiğini Sahabet güncel ifade eden Bubikoğlu, artık geçmişte kalan çalışma temposunu tekrar yaşamak istemediğini vurguluyor. Bu haberde Gülşen Bubikoğlu’nun Türk sinemasındaki yeri ve sosyal medyadaki etkinliği vurgulanıyor. Bubikoğlu’nun hayranlarıyla iletişimini koparmaması ve gelecek planlarına dair verdiği kararlar haberin odak noktası oluşturuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.