DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”
  • Haber Ab
  • Teknoloji
  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:08
Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Diplomasi Forumu’nda Küresel Ticaret ve Teknolojinin Geleceği Tartışıldı

Antalya Diplomasi Forumu’nda düzenlenen oturumda konuşan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan , uluslararası ticaret ve bağlantısallık konularına değindi. Doğan, teknolojinin önemine vurgu yaparak, “Bu alana yeni girenlere ve daha küçük ülkelerdeki oyunculara küresel ilerlemeye katkıda bulunmaları için hem ulusal extrabet hem uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamı sağlanması gerekiyor” dedi.

Uluslararası Ticarette Yeni Dünya Düzeni

Oturumda uluslararası ticaretin geleceği ele alındı. Hanzade Doğan, ticaretin dünyada birçok sorunun üstesinden gelebileceğini belirterek, “Geleneksel mal ve hizmet ticaretinden ziyade yazılım ve teknolojik ürünlerin ticaretinden bahsetmemiz gerekiyor. Yapay zeka gibi teknolojik gelişimler extrabet giriş bizleri altın çağımıza tekrardan kavuşturabilir” ifadelerini kullandı.

Küresel Teknoloji ve Dijital Ticaretin Geleceği

Hanzade Doğan, gelecekte umudun teknolojide yattığını belirterek, “Sorumlu teknoloji uygulamaları küresel ticaret, entegrasyon, verimlilik, büyüme ve barış için temel olacaktır. Teknoloji geliştirme ve yaratımı tüm ülkelere açık olmalı” şeklinde konuştu. Ayrıca, büyük teknoloji şirketlerinin yarattığı extrabet twitter etkilere değinerek, “Bu büyük güçlerin ya da büyük teknolojinin tekelinde olamaz. Eşit şartlar altında refaha giden adil bir şekilde paylaşılan bir yol olmalıdır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.