DOLAR 32,3744 -0.34%
EURO 34,7743 -0.13%
ALTIN 2.412,25-0,42
BITCOIN 1864060-3,67%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Aktris Sydney Sweeney Hakkında Yaptığı Ağır Yorumlarla Gündemde
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Aktris Sydney Sweeney Hakkında Yaptığı Ağır Yorumlarla Gündemde

Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Aktris Sydney Sweeney Hakkında Yaptığı Ağır Yorumlarla Gündemde

ABONE OL
Nisan 18, 2024 23:04
Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Aktris Sydney Sweeney Hakkında Yaptığı Ağır Yorumlarla Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Eleştirileri

Tecrübeli Hollywood yapımcısı Carol Baum, 26 yaşındaki aktris Sydney Sweeney’in dış görünüşü ve filmografisi hakkında ağır yorumlarda bulunmuştu. Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde yardımcı profesör olan Baum, öğrencileriyle Sweeney hakkında konuştuğunu belirtti. Baum, sınıflarında öğrencilerine Sweeney için “Bu kızı bana açıklayın” dediğini ve “Güzel değil, rol yapamıyor. Neden bu kadar ateşli?” şeklinde eleştirilerde bulundu. Öğrencilerin bu sorulara cevap veremediği ancak bir öğrencinin “Peki, eğer o da içinde olduğu için filminizi yaptırabilseydiniz, bunu yapar mıydınız?” sorusunu sorduğu belirtildi.

Sydney Sweeney’in Temsilcisinin Yanıtı

ABD’li oyuncu Sydney Sweeney’nin temsilcisi ise People dergisine yaptığı açıklamada, Baum’un yaptığı eleştirileri kınayarak, “Uzmanlığını ve deneyimini paylaşacak konumda olan bir kadının bunun yerine başka bir kadına saldırmayı seçmesi ne kadar üzücü.” dedi. Ayrıca, “Sektörde geçirdiği on yıllar boyunca öğrendiği şey buysa ve öğrencilerine derste bunu anlatmanın uygun olduğunu düşünüyorsa, bu utanç verici. Bir kadın yapımcı arkadaşını haksız yere aşağılamak Baum’un karakteri hakkında çok şey anlatıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Baum’un Yaptığı Açıklama

Baum’un ise TMZ’ye yaptığı açıklamada, yorumlarından pişman olduğunu ve normalde bir oyuncu hakkında bu şekilde olumsuz konuşmadığını belirtti. Ancak yapımcının eleştirileri sektörde yankı uyandırmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.