DOLAR 32,4400 -0.03%
EURO 34,8627 0.23%
ALTIN 2.439,450,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hollywood Yıldızlarının Tuhaf Set İstekleri

Hollywood Yıldızlarının Tuhaf Set İstekleri

ABONE OL
Mart 29, 2024 23:03
Hollywood Yıldızlarının Tuhaf Set İstekleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1. Tom Hardy

Tom Hardy‘nin sette bazı tuhaf istekleri olduğu iddiaları gündeme geldi. Aktörün, Cincinnati’deki film setinde kendisine bakılmaması talimatı verildiği ve bu durumun tartışmalara neden olduğu belirtiliyor. Ünlü fotoğrafçı Danny Lyon‘a göre Hardy’ye bakmaması konusunda uyarı yapıldığı için tanışmaları gerçekleşmemiş. Ayrıca Patrick Stewart, Hardy’nin kariyerinin başındaki tutumunu eleştirmişti.

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez‘in beyaz dekorasyon talepleriyle ünlendiği belirtiliyor. Şarkıcı ve oyuncunun, soyunma odasının tamamen beyaz olmasında ısrar ettiği ve performans sergilemeyi reddettiği iddiaları gündeme geldi.

3. Kevin Hart

Kevin Hart‘ın, sette odasına atletik/seksi vücutlu beş kadın getirilmesini talep ettiği iddia ediliyor. Kadınların belirli vücut ölçülerine sahip olması gerektiği ve kalabalık etkinliklerde deneyimli olmaları gerektiği söyleniyor.

4. Mariah Carey

Mariah Carey‘nin soyunma odasının ikiye bölünmesi talebi dikkat çekiyor. Bir tarafta oturma alanı, diğer tarafta makyaj ve saç yapma alanı olması gereken odada özel çiçeklerin ve hayvanların bulunması talep ediliyor.

5. Beyoncé

Beyoncé‘nin turne sırasında klozet kapağı talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının kişisel konforu için özel taleplerde bulunduğu ve ekibinin bu talepleri karşılamak için çaba harcadığı belirtiliyor.

6. Joe Jonas

Joe Jonas‘un kuliste istediği köpek yavrularıyla dikkat çektiği belirtiliyor. Şarkıcının, Avustralya’da verdiği röportajda 12 yavru köpeği olduğunu açıkladığı ve bu isteğinin tuhaflıklar listesinde yer aldığı ifade ediliyor.

7. Katy Perry

Katy Perry‘nin soyunma odası tasarımına özel önem verdiği ve odasının krem veya yumuşak pembe renklere sahip olmasını talep ettiği iddia ediliyor. Ayrıca özel çiçekler ve özel oturma alanları isteğiyle dikkat çekiyor.

8. Paul McCartney

Beatles efsanesi Paul McCartney‘nin vejetaryen olduğu ve turne taleplerine titizlikle yaklaştığı belirtiliyor. Deri ürünlerin kullanılmaması, özel yemek servisi ve bitkilerle dolu soyunma odası isteğiyle dikkat çekiyor.

9. Selena Gomez

Selena Gomez‘in, Justin Bieber’dan ayrıldıktan sonra ekip üyelerinden Justin ismi taşıyanların değiştirilmesini talep ettiği ve özel yiyecek isteklerinin olduğu iddia ediliyor.

10. Drake

Drake‘in tütsü ve alkol talepleriyle dikkat çektiği belirtiliyor. Rapçinin, doğal tütsüler ve özel içkiler istediği ifade ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.