DOLAR 32,4518 -0.12%
EURO 34,7558 -0.67%
ALTIN 2.438,370,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hostingall Bilişim, Türkiye’den Avrupa’ya Açıldı!
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Hostingall Bilişim, Türkiye’den Avrupa’ya Açıldı!

Hostingall Bilişim, Türkiye’den Avrupa’ya Açıldı!

ABONE OL
Ekim 22, 2021 13:09
Hostingall Bilişim, Türkiye’den Avrupa’ya Açıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bireysel, kurumsal ve kamu kuruşlarında hizmet veren, bilişim ve internet hizmetlerinde ön planda olan Hostingall, 2004 yılında kurulmuştur. Ülke içerisindeki hizmetlerini sahip olduğu tecrübe ile beraber sürdürürken aynı zamanda da altyapısını geliştirebilecek adımları da devam ettirmektedir.

Ülkedeki hizmetlerini Avrupa’ya kadar taşıyıp orada da sağlam temeller atmak isteyen Hostingall, İngiltere Birleşik Krallıklar Londra’da ilk şubesini açıp yasal olarak Avrupa’da hizmet veren ilk Türk Firması olmuştur. Hostingall, web tasarım, web hosting seçeneklerinde müşterilerine uygun başarılı hizmetler bulundurmasının yanında alanında liderliğe sahip olan isimlerden de biri olarak bilinmektedir.

Yasal şubelerinde kendi farkını çok daha net bir biçimde belli eden Hostingall, her daim yüksek performanslı sunucularla tanınmaktadır. Sunduğu sunucu paketleri içerisinde ülkede ve Avrupa’da fark yaratabilecek sorunsuz servis olanaklarını da bulundurmaktadır. Aradığınız limitsiz paketleri detayları ile bir arada tutan Hostingall, ücretsiz SSL sertifikası ile çok daha tercih edilebilir bir haldedir. Aradığınız kalite standartlarına uygun olarak da hizmetleri ve hizmet verdiği kişiler için gerekli güven basamaklarını da tırmanmış bir isimdir.

Satış Sonrası İstediğiniz An Destek Almanız Mümkün!

Hostingall, sunucu paketleri ile beraber en güncel bilgileri sunan, sizlere en hızlı hizmet olanaklarını var eden bir hizmet ağıdır. Satış sırasında aradığınız uygun fiyat seçeneklerini var edebilmenin yanında satış sonrası destek platformlarında da bir hayli yüksek bir potansiyele sahiptir. Hostingall, alanında gerekli uygunlukların her birini bulundurmasına ek hızlı ve kesintisiz desteğini 7/24 olarak vermektedir. Tüm bu aşamalar içerisinde de işlerinde başarı elde eden müşterilerin olumlu yorumlar bırakabileceği müşteri memnuniyetleri oluşturmaktadır.

https://www.instagram.com/hostingall/

https://www.facebook.com/hostingall

https://tr.linkedin.com/in/hostingall

https://twitter.com/hostingall

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.