DOLAR 32,5012 0.18%
EURO 34,8781 0.2%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20685470,73%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı
  • Haber Ab
  • Spor
  • Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı

Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı

ABONE OL
Mart 12, 2024 16:09
Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Houston Rockets, Sacramento Kings Maçını Kazandı

Houston Rockets, Sacramento Kings’e konuk olduğu maçta, 112-104’lük skorla galip geldi. Ancak maçın kritik anlarında talihsiz bir olay yaşandı.

Alperen Şengün’ün Performansı ve Sakatlığı

Milli basketbolcu Alperen Şengün, 29 dakika süre alıp, 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 2 top çalma istatistikleriyle oynadı. Ancak maçın son 39 saniyesine girilirken yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sabonis ve Fox’tan Destek Açıklamaları

Olay sırasında Domantas Sabonis’un hızlı atak sırasında yere düşen Alperen Şengün’e büyük endişeyle yaklaştığı ve maçı terk etmesi gerektiğinde tekerlekli sandalyeyle kenara götürülmek zorunda kaldığı belirtildi.

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Sacramento Kings’in oyuncuları Domantas Sabonis ve De’Aaron Fox, Alperen Şengün’ün yaşadığı sakatlık sonrası destek mesajları verdi. Sabonis, genç ve yetenekli oyuncu için iyi dileklerde bulunurken, Fox ise böyle talihsiz sakatlıkların yaşanmasını istemediğini ifade etti.

Alperen Şengün’ün sağ diz ve ayak bileği için yapılacak manyetik rezonans görüntüleme (MR) işlemlerinin ardından sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi verileceği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.