DOLAR 32,5483 0.11%
EURO 34,9634 -0.1%
ALTIN 2.437,260,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Huobi Primelist, GamesPad’in token’ı GMPD’yi listeleyece
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Huobi Primelist, GamesPad’in token’ı GMPD’yi listeleyece

Huobi Primelist, GamesPad’in token’ı GMPD’yi listeleyece

ABONE OL
Ocak 12, 2022 10:36
Huobi Primelist, GamesPad’in token’ı GMPD’yi listeleyece
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Huobi Global, yedinci Primelist etkinliğinde oyun, NFT ve metaverse ekosistemi oluşturan GamesPad’in token’I GMPD’yi listeleyeceğini duyurdu. Kullanıcılar 21 Aralık’tan itibaren Huobi Primelist’te yer alacak GMPD token’ı satın alma ve kazanma şansı yakalayabilecek. 

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Global, yedinci Primelist etkinliğini duyurdu. Huobi söz konusu etkinlikle, oyunlar için launchpad platformuna sahip ve NFT ve metaverse ekosistemi oluşturan GamesPad’in token’ı GMPD’yi de Primelist’e ekledi. Bu etkinlikle 21 Aralık’tan itibaren GMPD token satın alma ve kazanma şansına sahip olan Huobi kullanıcıları, Huobi tokenlarıyla ya da çekilişe katılarak listeleme gününde pay kazanabilecek.

 

Yedinci Primelist etkinliği, Huobi Global’in GamesPad’in uzun vadeli vizyonuna ve büyüme planlarına olan güveninin bir parçası olarak ifade ediliyor. GamesPad, listelenmesini launchpad özelliğini finanse etmek için kullanırken; NFT toplayıcısı ve pazar yerini, oyun kuluçka platformunu, zincirler arası verim toplayıcısını, staking ve farming havuzlarını ve şirket içi oyun geliştirme stüdyosunu bir araya getirmeyi planlıyor.

 

Blockchain oyunları için kuluçka hizmeti sağlayarak, fon yaratma, geliştirme, pazarlama ve yürütme konusunda tavsiyeler sunacak GamesPad, böylece iş geliştirme tanıtımlarını ve potansiyel ortaklıkları da kolaylaştıracak. Polygon, Kenetic Capital ve Sanctor Capital gibi şirketlerden yatırım alan GamesPad, perakende yatırımcılara bu oyunlara risk sermayesi şirketlerindeki eşit şartlarda yatırım yapma şansı verecek.

 

Kasım ayının başından bu yana Huobi Global, küresel blok zinciri topluluğu üzerinde etki yaratan gelişmekte olan projeleri desteklemek için Primelist etkinliklerini yürütüyor. Aynı zamanda şirket, kullanıcıları için yeni token listelerine erken erişim sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.