DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve CHP Adayları Sancaktepe ve Çekmeköy’de İlçe Turunda
  • Haber Ab
  • Gündem
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve CHP Adayları Sancaktepe ve Çekmeköy’de İlçe Turunda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve CHP Adayları Sancaktepe ve Çekmeköy’de İlçe Turunda

ABONE OL
Mart 16, 2024 21:06
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve CHP Adayları Sancaktepe ve Çekmeköy’de İlçe Turunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu ve CHP Adayları Vatandaşlarla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin ile birlikte ilçe turu gerçekleştirdi. Tur sırasında vatandaşlar, İmamoğlu ve Yeğin’e sevgi gösterilerinde bulundu. Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez de Sancaktepe turunda, İmamoğlu ve Yeğin’e eşlik etti.

Alevi Vatandaşlarla Buluşma

İmamoğlu, Yeğin ve Çerkez, Sarıgazi Mahallesi’ndeki Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür Derneği’nde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Çekmeköy’e geçen İmamoğlu ve Çerkez, ilçe turuna burada da devam etti. İmamoğlu ve Çerkez, Çamlık Mahallesi’ndeki halk buluşmasında coşkulu kalabalığa hitap etti.

İmamoğlu’nun Açıklamaları

İmamoğlu, çocukların neşesini görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu meydanlarda insan sevgisi var. Bu meydanlarda size layık olmak var. Bu meydanlarda insanlarla karşılıklı iyi dilekler, istekler, eleştiriler var. Ama bu meydan büyük bir ittifak meydanı. Bu şehrin insanlarının oluşturduğu İstanbul ittifakı meydanı” dedi.

İmamoğlu, hizmet için parti ayrımı yapmayacaklarını vurgulayarak, “Parti, hizmet için bir araçtır asla amaç değildir. Kutsal olan bu şehrin ve bu ülkenin insanıdır. Biz bu şehrin insanlarını onun için eşit seviyoruz. Çünkü insanoğlu kutsaldır, insan, insan olduğu için seçilir sevilir.” açıklamasında bulundu.

Yolsuzluk İddiaları

İmamoğlu, yapılan denetimler sonucunda hiçbir yolsuzluğun ortaya çıkmadığını belirterek, “Biz beş yılda İstanbul’a metro, yeşil alanlar, kreşler kazandırdık. Bu şehirde yoksullukla mücadele ettik.  Biz millete hizmet için varız, onların parasını millete dağıtacağız.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, seçimlerin bir yolculuk olduğunu belirterek, “Biz bu şehirde nefes aldırdık. Bu şehirde beş yılda metro rekoru kırdık. Bu şehirde kreşi ilk kez açtık. Beş yılda tarihinin en rekor yeşil alanını İstanbul’a kazandırdık.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.