DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Sultangazi’de 5 Katlı Binada Yangın Çıktı
  • Haber Ab
  • Gündem
  • İstanbul Sultangazi’de 5 Katlı Binada Yangın Çıktı

İstanbul Sultangazi’de 5 Katlı Binada Yangın Çıktı

ABONE OL
Mart 6, 2024 21:06
İstanbul Sultangazi’de 5 Katlı Binada Yangın Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Isı Yalıtımı Malzemesinden Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

İstanbul Sultangazi’de bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında meydana gelen yangın, ısı yalıtımı için kullanılan strafor köpüklere sıçrayan kıvılcımın etkisiyle başladı. Bodrum katında alev alan köpüklerin çıkardığı dumanlar, merdiven boşluklarından tüm binayı sararken, olay anında içeride bulunanlar büyük bir panik yaşadı.

8 Kişi Kurtarıldı

Yangını fark eden çevre sakinleri hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen kahraman itfaiyeciler, yangına hızla müdahale ederek binada mahsur kalan 8 kişiyi, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu, merdivenler aracılığıyla kurtardı. Sağlık ekipleri de dumandan etkilenen ve panik yaşayan kişilere ambulansta gerekli müdahaleleri yaptı.

Mahalle Sakinlerinden Tanıklıklar

Mahalle sakinlerinden Kadir Ünlü, “Kaynak yapılırken köpük tutuşuyor, ondan oldu. Çıkan duman daireleri sarmış. Yaşlıları, itfaiyeciler aldı.” derken, diğer bir tanık Selami Yavuz ise “Arkadaşlar erken müdahale ettiler. Binanın bodrum katında ısı yalıtım köpüklerinden dolayı bir yangın oluyor. Bununla ilgili kurumlar erken müdahale ederek binada oturan sakinleri farklı bir sıkıntı olmadan tahliye ediyorlar” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.