DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir derbisinin faturası ağır

İzmir derbisinin faturası ağır

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:02
İzmir derbisinin faturası ağır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Ligi 1. hafta 15. haftasında Gürsel Aksel Stadı’nda 27 Kasım Pazar akşamı Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan Göztepe-Altay derbisi, tüm Türkiye’yi dehşete düşüren ve iki fikstüre de yük olan tribün dehşeti nedeniyle 22. dakikada askıya alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, holigan şiddeti nedeniyle tamamlanamayan maçı totobo görüşmek üzere toplantı düzenleyerek iki takımın da mağlup olduğunu açıkladı.

Kararlardan haberdar olan İzmir’in iki köklü kulübü, haydut taraftarları yüzünden tarih totobo kayıt tarafından cezalandırıldı.

Derbiye 22. dakikada Altay tribünlerinden atılan işaret fişeklerinin Göztepeli taraftar Mehmet Çakır’a isabet etmesi nedeniyle ara verildi, olay, bir Göztepe taraftarının sahaya atlayarak Altaylı kaleci Ozan totobo giriş Evrim’e köşe direğiyle saldırması üzerine devam etti, TFF yönetimi Katmanlar kulübe ağır para cezaları verdi.

Maçın ara vermesinin ardından PFDK önce Altay’a 6, Göztepe’ye 4 maç ceza verdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.