DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Deprem Meydana Geldi
  • Haber Ab
  • Gündem
  • Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Deprem Meydana Geldi

ABONE OL
Mart 25, 2023 10:30
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Deprem Meydana Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde, yerel saatle 09:23’te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre ilçelerde de hissedildi.

Deprem sonrası ilçe merkezinde bulunan vatandaşlar, panikle evlerinden çıktılar. Deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar rapor edilmedi.

Deprem, Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada “hafif şiddette” olarak nitelendirildi. Ekinözü ilçesi ve çevresindeki köylerde yaşayan vatandaşlar, deprem sonrası evlerine döndüler.

Deprem, bölgede yaşayan insanları endişelendirdi. Bölgede yaşayanlar, deprem anında kendilerini nasıl koruyacakları konusunda uyarıldılar.

Son yıllarda Türkiye’de sık sık depremler meydana geliyor. Bu nedenle, ülkedeki deprem riski yüksek olan bölgelerde yaşayan insanların, deprem anında kendilerini korumak için önlemler almaları gerekiyor.

Deprem sonrası yetkililer, bölgedeki insanları sakinleştirmek için çalışmalar yaptılar. Depremin neden olduğu hasarın tespiti için çalışmalar sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.