DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanadalı Dr. Shiva Kaviani’nin İstanbul Havalimanı Macerası
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Kanadalı Dr. Shiva Kaviani’nin İstanbul Havalimanı Macerası

Kanadalı Dr. Shiva Kaviani’nin İstanbul Havalimanı Macerası

ABONE OL
Mart 13, 2024 23:05
Kanadalı Dr. Shiva Kaviani’nin İstanbul Havalimanı Macerası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaviani’nin Vize Sorunları

Kanada’nın Toronto şehrinde yaşayan Dr. Shiva Kaviani’nin oturum süresi dolduğu için ülkesi İran’a dönmek zorunda kaldı. Ancak Kanada vizesi başvurusu reddedilen Kaviani, Türkiye’ye giriş yapmak zorunda kaldı. Ankara’da da vize başvurusu sonuçsuz kalan Kaviani, İstanbul Havalimanı’nda mahsur kaldı.

İstanbul Havalimanı’nda Mahsur Kalışı

Bir ayı aşkın süredir İstanbul Havalimanı’nda kalan Dr. Shiva Kaviani, Kanada’ya gidemeyince İran’a da dönmek istemedi. Havalimanı çalışanlarının yardımıyla giden yolcu katında kalan Kaviani, valizi ve çantasıyla birlikte havaalanında dolaştı. Tıp kitapları ve akademik çalışmalarıyla vakit geçiren Kaviani, sandalyelerde ve koltuklarda uyumak zorunda kaldı.

İstanbul Havalimanı’ndan Ayrılışı

Basın mensuplarının röportaj talebini reddeden ve hakkında çıkan haberlerden rahatsız olan Kaviani, sonunda İstanbul Havalimanı’ndan ayrıldı. Dr. Shiva Kaviani’nin yaşadıkları, Tom Hanks’in oynadığı ‘Terminal’ filmi ile benzerlik gösterdiği yorumlarına neden oldu.

Dr. Shiva Kaviani’nin hikayesi, yaşanan vize sorunları ve İstanbul Havalimanı’nda geçirdiği günlerle dikkatleri üzerine çekti. Ancak sonunda havalimanından ayrılan Kaviani’nin hikayesinin ne olduğu merak konusu olarak kaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.