DOLAR 32,3604 -0.39%
EURO 34,8435 0%
ALTIN 2.401,54-0,86
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanye West’in Darp Olayları Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor
  • Haber Ab
  • Magazin
  • Kanye West’in Darp Olayları Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor

Kanye West’in Darp Olayları Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 19, 2024 23:04
Kanye West’in Darp Olayları Gündemi Sarsmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanye West, Bianca Censori İle Birlikte Olduğu İçin Yeniden Gündemde

Kim Kardashian’dan ayrıldıktan sonra Bianca Censori ile birlikte olan Kanye West, sürekli gündemde. Özellikle tercih ettiği kıyafetler nedeniyle sert eleştirilere maruz kalıyor.

Kavga İddiaları Polisi Harekete Geçirdi

Kanye West’in adının karıştığı darp raporu ve iddiaları polisi harekete geçirdi. Kolluk kuvvetleri, West’in bir adamın suratına yumruk attığı iddialarını araştırıyor. Ancak vurduğu adamın West’in eşi Bianca Censori olduğu belirtiliyor. Yaşanan tartışmanın ardından Kanye ve Bianca kaçtı. Mağdur olduğu iddia edilen kişinin yaralanma nedeniyle tedaviye ihtiyacı olmadığı açıklandı.

Geçmişte de Benzer Olaylar Yaşandı

Bu, Kanye West’in ilk kez darp soruşturmasının içine girdiği bir olay değil. Ünlü rapçi, 2023’te bir fotoğrafçının telefonunu alıp kavşağa fırlatmasıyla gündeme gelmiş ancak olayın sonucu belirsiz kalmıştı. Bu yılın başlarında da West’e saldırı ve darp nedeniyle dava açan bir adam olmuştu. 2022’de ise Los Angeles şehir merkezinde kendisine vurduğunu iddia eden bir kişiyle anılmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.